Moskisvet.com
Dijana Galič in njen maček Jazzy.

Zdravo zame

Naši zmagovalci se predstavijo

S.R.
20. 12. 2011 12.48
0

Zmagovalci nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'' imajo za sabo že nekaj treningov in čeprav so bili le-ti na začetku precej naporni, se vsi strinjamo, da gre za eno najboljših vadb. Šestim zmagovalcem pa se je pridružila tudi znana voditeljica in navdušena športnica Dijana Galič.

Nastja Ignjić med potovanjem.
Nastja Ignjić med potovanjem. FOTO: osebni arhiv
Poleg učenja pravilne tehnike vadbe s kettlebelli, ki nikakor ni tako preprosta, kot je morda videti na prvi pogled pa so se Nastja, Roman, Tadej, Vesna, Diana, Tomaž in sedaj tudi Dijana (obe dekleti ločujemo le po j-ju) začeli tudi spoznavati med seboj, tako da so sedaj na treningih še bolj razposajeni, zaradi česar je tudi sama vadba zagotovo bolj prijetna.
Ob začetku nagradne igre so nam nagrajenci že razkrili svoje precej različne razloge za prijavo, da pa jih lahko še malce bolj pobližje spoznamo, nam je vsak izmed njih zaupal še nekaj podrobnosti iz svojega življenja.

Nastja Ignjić
Nastja je trenutno študentka 4. letnika Filozofske fakultete v Ljubljani, kjer študira na oddelkih za sinologijo in sociologijo. Njena strast do kitajskega jezika jo bo drugo leto vodila tudi daleč od doma, saj odhaja na študij na Kitajsko, kjer bo svoje znanje tega težkega jezika lahko dodobra izpopolnila. Kljub 23-im letom ima Nastja tudi odličen okus za glasbo, saj za razliko od mnogih vrstnikov rada poseže po dobrem starem rocku. Njeni najljubši skupini so namreč Led Zeppelin in legendarni Guns'n'Roses. Poleg študija na kitajskem Nastja tudi sicer zelo rada potuje in je videla že kar nekaj sveta, na seznamu držav, ki bi jih še rada obiskala sta med drugim tudi Indija in Afrika. Kranjčanka sicer obožuje morje, sonce, lenarjenje na plaži in seveda poletne žure. Je večna optimistka in zelo pozitivna oseba, ki verjame, da se vse v življenju zgodi z nekim razlogom.

Vesna Mumirović
Za 31-letno Vesno je vsak dan nova dogodivščina. Poleg službe, ki jo z veseljem opravlja in partnerja Uroša Vesna zelo rada zaide tudi v hribe, ki so pred nekaj leti postali njena strast, danes pa so stalnica v njenem življenju.

Vesna v hribih s svojim partnerjem Urošem.
Vesna v hribih s svojim partnerjem Urošem. FOTO: osebni arhiv
Včasih ji šport ni pomenil veliko, a je na srečo odkrila vse prednosti, ki jih prinaša takšen način življenja, tako da je sedaj prav fizična aktivnost eden izmed stebrov njenega vsakdana. V življenju poleg športa ne more tudi brez svoje družine, prijateljev in fanta Uroša, ki ga prav tako kot njo veselijo pohodi v hribe, tek in ostalo športno udejstvovanje. Vesni zdravo življenje torej ni tuje, trening s kettlebelli pa bo ob njenem aktivnem življenju postavil še ''piko na i,'' ter ji pomagal učvrstiti telo.

Roman se potaplja.
Roman se potaplja. FOTO: osebni arhiv
Roman Rus
Roman je najmlajši udeleženec naše nagradne igre, saj je letos dopolnil komaj 18 let. Doma je iz Kamnika pod Krimom, a mu Ljubljana ni tuja, saj trenutno obiskuje 4. letnik gimnazije Ledina. Po končani srednji šoli pa se želi vpisati na študij arhitekture, saj se zelo rad ukvarja z oblikovanjem, pa tudi risanje mu gre dobro od rok. Sicer se Roman navdušuje nad različnimi adrenalinskimi aktivnostmi in jih tudi prakticira. Najbolj uživa v skokih s pečin in z višin. Letos se je tako že drugič udeležil tradicionalnih skokov z višin s 17-metrskega mostu na Kanalu in osvojil 3. mesto v skoku na noge. Poleti uživa tudi v potapljanju na dah, smučanju na vodi in 'weakanju'. Pozimi se bo skupaj s prijateljem začel ukvarjati še s turno smuko, velika želja pa mu je tudi bungee jumping. V prostem času pa je Roman tudi malce umetnika, saj rad riše in tudi fotografira. Pri vsem skupaj pa mu družbo dela maček Piki.

Tadej Oprešnik: ni potrebno biti nor...pomaga pa.
Tadej Oprešnik: ni potrebno biti nor...pomaga pa. FOTO: osebni arhiv
Tadej Oprešnik
Tadej prihaja iz majhnega mesta na Štajerskem, trenutno pa uživa študentsko življenje v Ljubljani. Star je 21 let, zato mu gredo po tako kot ostalim vrstnikom večino časa po glavi bedarije. Njegov trenutni življenjski moto je: Ni potrebno biti nor... pomaga pa! V osnovi želi samo uživati v tem kar ima. Čeprav mogoče ni veliko, je na to ponosen. Ne predstavlja si dneva brez smeha. Če sta bila pred nekaj leti melanholija in monotonost še stalnici njegovih dni, je danes vse obrnjeno na glavo. Nima ravno veliko hobijev, a tistega, ki ga ima ne zamenja za nič na svetu. Ta hobi je ''kafetkanje''. Stvar za katero trenutno živi je njegova služba animatorja na maturantskih izletih. To je služba, v kateri so združene najboljše stvari na svetu: sodelavci, ki postanejo dobri prijatelji, delo z mladimi, potovanja, zabave, morje, dinamika, ter nepozabne izkušnje in spomini. Ljubezen do glasbe ga je pripeljala do tega, da je več kot leto dni delal kot DJ po raznih lokalih. Danes pa se je ta strast do glasbe in nočnega življenja razvila to te mere, da mu je trenutni cilj postati MC, v bodoče pa tudi ''speaker'' na kakšni radijski postaji. V svoj uspeh ne dvomi, saj je, kot sam pravi, zelo trmast.

Diana Černe v malce drugačni različici.
Diana Černe v malce drugačni različici. FOTO: osebni arhiv
Diana Černe
23-letna Diana je veselo dekle, ki obožuje šport, še posebej hokej. Tudi sicer je navdušena športnica, saj je kar nekaj let trenirala judo, nato si je vzela nekaj letni premor, sedaj pa je zopet začela s treningi, tako da ji bo vadba s kettlebelli v dobrodošlo pomoč pri ponovnem ojačanju telesa. Po naravi je vesela in vedno nasmejana. Poleti obožuje plaže ter morje, pozimi pa svojo energijo sprošča z bordanjem. Poleg različnih športov je Diana ''obsedena'' tudi z velikimi pasmami psov, kot so na primer doga, cane corso in drugi. Njeno življenje pa ne bi bilo popolno brez zelo dooolgih pogovorov o vseh stvareh.

Tomaž Grubelnik
V življenju 26-letnega Tomaža, ki ga je na nagradno igro sicer prijavila žena (ki mu tega ni razkrila skoraj do trenutka, ko je bil izbran) se trenutno dogaja kar nekaj zanimivih stvari. Prva med njimi je ta, da z ženo Anjo urejata, izbirata in iščeta opremo in pripomočke, ki ju bosta potrebovala ob prihodu njunega prvega naraščaja, ki bo prijokal na svet v začetku marca. Čestitamo Tomaž! Ta dejavnost mu trenutno pobere kar precej časa, a ga Tomaž na tak način prav rad ''zapravlja.'' No druga stvar pa so treningi s kettlebelli, po katerih (tako kot vsi ostali) čuti vsako mišico posebej, a nam je kljub temu hvaležen, da je dobil priložnost za preizkus te odlične vadbe. Ob koncu treninga bo Tomaž zagotovo z lahkoto pestoval svojega prvorojenca ali prvorojenko. Skupaj z njim pa se vadbe veseli tudi njegova žena.

Tomaž z ženo Anjo.
Tomaž z ženo Anjo. FOTO: osebni arhiv

Dijana Galič
Dijane najverjetneje ni treba podrobno predstavljati, saj jo slovenski gledalci dobro poznate s televizijskih zaslonov, opravlja pa tudi delo producentke. Njeno osebno življenje se je po nakupu stanovanja s partnerjem in dokončani fakulteti sicer malce umirilo, a ji ob zanimivem delu in učenju kuhanja vseeno nikoli ni dolgčas. Poleg snemanja oddaj pa Dijana tudi posoja glas risanim junakom, tako da jo lahko predvsem mlajši slišijo v marsikateri risanki. Kar se tiče hrane sama zase pravi, da je izbirčna, njena najljubša jed pa je ''klasični'' puranji zrezek s pirejem in solato. Sicer je Dijana velika zagovornica zdravega življenja, zato se že dolga leta zelo rada ukvarja z različnimi športi. Pozimi je aktualen fitnes, poleti pa se najbolje počuti na kolesu. Poskusila je tudi že kar nekaj skupinskih vodenih vadb, saj zelo rada preizkuša vedno nove načine rekreacije. Vadba s kettlebelli je zanjo tako prišla kot naročena, saj bo z njo svoje telo še dodatno okrepila, kar ji bo navsezadnje koristilo tudi pri drugih športih.
Dijana Galič in njen maček Jazzy.
Dijana Galič in njen maček Jazzy. FOTO: osebni arhiv


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479