Moskisvet.com
Dolžina penisa

Zdravje

Vaš penis je v resnici še enkrat daljši!

A.P.
15. 04. 2019 07.36
1

Marsikateri moški bi si želel, da je njegov korenjak nekoliko daljši. Kako do daljšega penisa, se zato sprašuje marsikateri. Kaj pa če vam povemo, da je vaš spolni organ v resnici še enkrat daljši, kot mislite?! Ne, nič ni narobe z vašim metrom, zato nikar ne hitite v kopalnico, prav tako ni nič narobe z našo trditvijo. Kako je torej lahko penis še enkrat daljši, kot je videti in kot pravijo meritve?

Vzemimo za primer Mount Everest. Ta je uradno najvišja gora na svetu. Vzpenja se 8864 metrov nad morsko gladino. Toda če se višina meri od središča Zemlje, je slika nekoliko drugačna. Ker je Mount Chimborazo v Andih bližje ekvatorju, je njegov vrh najbolj oddaljena točka od Zemljinega središča in hkrati najbližja Luni. Zemlja namreč ni povsem pravilna krogla, saj na njej najdemo številne vdolbine in izbokline, od katerih je najvišja tista okoli ekvatorja. Če pa bi izsušili vsa morja in povprečna višina tega ne bi bila izhodiščna točka, bi vse zdajšnje kartografske meritve postale neuporabne, najvišji očak pa bi postal Mauna Kea na Havajih z 10.203 metri. Da pa se preveč ne oddaljimo od teme in ker zdaj verjetno že veste, na kaj napeljujemo, se vrnimo nazaj k moškemu spolovilu in njegovi resnični dolžini.

Ne sodi knjige po platnicah.
Ne sodi knjige po platnicah. FOTO: Dreamstime

Vaš penis je na navzven resda dolg toliko, kot kaže vaš meter, toda ''pod površjem'' se ga skriva še približno enkrat toliko. Slaba tolažba za ženske in verjetno tudi številne moške – verjetno je ne boste prepričali z besedami, da je daljši, kot je videti – a gre za dejstvo, ki je le redkim poznano. Še polovica vašega penisa je namreč v telesu. Erektilno tkivo – tega sestavljajo tri telesa (brecila), in sicer dve kavernozni (corpora cavernosa), ki ležita drugo ob drugem v zgornjem delu penisa, in spongiozno telo (corpus spongiosum), ki leži pod njima v sredini in se na koncu razširi, da oblikuje glavico penisa – sega namreč globoko v medenični predel, kjer je v končnici pritrjen na sramnico in tvori obliko bumeranga.

Pohvalila je njegovo ogromno moškost, on pa je razočaran
Preberi še
Pohvalila je njegovo ogromno moškost, on pa je razočaran

Kako unovčiti to dejstvo v spalnici? Praktično nemogoče. Seveda je možna operacija, ki vam koren penisa premakne iz notranjosti na plan, kar navzven dejansko podaljša penis, toda poseg ima slabo stran. Lahko se namreč zmanjša pokončnost erekcije, ki postaja vedno bolj viseča.

Več vas je v hlačah, kot mislite.
Več vas je v hlačah, kot mislite. FOTO: Dreamstime

Zakaj se moški sploh toliko ukvarjajo s svojimi spolovili? Zaskrbljenost o majhnosti običajno nastane kot posledica primerjave s svojimi vrstniki v času odraščanja. Za konec pa je treba dodati, da si ne ženite k srcu mnenj žensk (in moških) o vašem penisu. Če si okoli velikosti tega kdorkoli ustvari mnenje o vas, ga lahko mirno ignorirate, kajti res ni pomembno mnenje tiste ali tistega, ki vas sodi na podlagi velikosti vašega penisa.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400