Moskisvet.com
viagra

Fit

Kakšna modra tabletka – to je prava rešitev za motnje erekcije!

Moškisvet.com
26. 09. 2016 16.29
6

Če želite preprečiti ali ozdraviti impotenco, pozabite na modro tabletko. Tudi to težavo je namreč mogoče rešiti s pravilno prehrano, pravi grški specialist za motnje erekcije dr. Athanasios Angelis. Mediteranska hrana po njegovem mnenju ne pomaga ohranjati le splošnega zdravja, ampak lahko odpravi tudi impotenco.

Uživanje rib, solat, olivnega olja in kakšnega kozarca rdečega vina lahko popolnoma spremeni življenja moških, ki trpijo za impotenco, trdi grški specialist za motnje erekcije in kardiolog dr. Athanasios Angelis. Kot pravi, so njegove raziskave pokazale, da uživanje zdrave mediteranske prehrane pomaga pri čiščenju krvnih žil, še posebej tistih najožjih v penisu, ki so ključne za vzpostavljanje erekcije.

mediteranska dieta
mediteranska dieta FOTO: Thinkstock

Dr. Angelis iz Hippokration bolnišnice v Atenah pravi: ''Mediteranska hrana je dobro poznana po tem, kako zdrava je, in je zato povezana z dolgim življenjem, dobrim počutjem, nižjo stopnjo raka in srčno-žilnih bolezni. Z uvedbo zdravih prehranjevalnih navad in več vadbe pa lahko nekateri moški učinkovito dosežejo tudi to, da se jim ne bo treba več zanašati na viagro. Z zdravim življenjskim slogom lahko namreč zavremo zmerne težave z motnjami erekcije, saj na ta način obnovimo zdravje krvnih žil.'' Kot pravi, je to pomembna informacija, saj pomeni, da ima vsak posameznik zdravje v svojih rokah in lahko pri začetnih težavah z impotenco veliko naredi že sam s spremembo življenjskega stila.

''Te tablete nadomestijo le snovi, ki jih telo zaradi slabega ožilja ne more več proizvesti. Pomagajo obnoviti pravilni žilni odziv. A če lahko obnovimo funkcijo žil z zdravim načinom življenja, lahko na ta način popolnoma brez zdravil zavremo težave, ki se pojavijo v prvi fazi motenj erekcije,'' pojasni dr. Angelis. Tako svetuje, da uživate veliko zdravih žitaric, sadja, zelenjave, solat, oreščkov, olivnega olja, rib in perutnine. Rdeče meso svetuje le enkrat na teden. Hkrati priporoča, da si privoščite dva ali tri majhne kozarce rdečega vina na dan.

Sicer pa dodaja, da so motnje erekcije lahko tudi znak bolj resnih težav. ''Ko imajo moški težave z erekcijo, je to lahko znak večjih zdravstevnih težav, saj so krvne žile v penisu zelo zelo občutljive na vse, kar se dogaja v telesu. Impotenca je tako pravzaprav lahko znak številnih drugih zdravstvenih težav.''

moški in ženska, erekcija
moški in ženska, erekcija FOTO: Thinkstock

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497