Moskisvet.com
Kristy Love - 5

Zanimivo

Kakšna služba! Ga najdete?

M.Č.
10. 09. 2013 08.09
16

Kristy Love je 34-letna maserka s posebno postavo. Njene prsi so velikosti 48NN, kar je naporno za njeno hrbtenico, prav tako so jo ovirale pri iskanju dela. Pa vendar ne za dolgo. Njeno gromozansko oprsje je končno cenjeno, saj z njim masira in gnete vesele stranke. Ob tem pa na dan zasluži tudi do 1300 ameriških dolarjev (približno 980 evrov) na dan!

GALERIJA: Kristy Love

Kristy Love živi v Atlanti s svojo družino, v kateri ženske s posebej razkošnim oprsjem in obilne postave niso redkost. In ker je tako težo težko nositi, si je njena sestra z operacijo prsi zmanjšala na 'skromno' košarico C.

Tudi Kristy je o tem razmišljala, saj je po končani šoli dolgo iskala službo kot maserka ali kozmetičarka, pa so bili vsi potencialni delodajalci prepričani, da zaradi teže, ki jo nosi, ne bi mogla delovnega dneva preživeti na nogah. Končno je obupala in začela masirati kar na svojem domu. Ko je predrzna stranka namignila, da si želi masaže s prsmi, pa se je začela Kristyjina zgodba o uspehu. Sprva sramežljivo in ob zatemnjenih lučeh je začela masirati s svojimi ogromnimi prsmi in v lokalnem časopisu objavila oglas. Od takrat telefon nenehno zvoni, Kristy pa je postala vse bolj samozavestna in o zmanjšanju prsi več ne razmišlja. »Ohlapna oblačila sem zamenjala za obleke, ki razkažejo moje adute in nikoli ne bi zmanjšala svojih prsi,« je gospa, ki tehta približno 147 kilogramov, povedala za medije.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470