Moskisvet.com
pobesneli oče uniči avtomobil

Zanimivo

VIDEO: Vsega je bilo krivo hčerkino 'mečkanje'

Ma.K.
31. 08. 2016 08.59
18

Ste se že kdaj čudili jezi svojih staršev, ki so jih vznemirile vaše 'povsem nedolžne' lumparije? No, po ogledu spodnjega posnetka se vam bo njihovo robantenje zdelo mala malica. Nekega ameriškega očeta je hčerkino mečkanje s fantom v avtomobilu, ki ga je kupil on, tako zelo razburilo, da je od rdečega jeklenega lepotca ostal samo kup zverižene pločevine.

Ko je Američan Mike Card svojo hčerko Ashlyn zalotil v njenem avtomobilu s fantom, je povsem ponorel. Celo tako zelo, da se je usedel na svoj mali bager in se toliko časa zaletaval in prevračal hčerin avtomobil, da je od njega ostal samo še kup zverižene pločevine. Do tako hude mere naj bi ga vznemirilo to, da je njegova punčka počela nekaj, kar ji je »prepovedal«. Ashlyn naj bi v vozilu namreč zalotil med mečkanjem z njenim fantom.

Ponoreli oče iz Young Harrisa v ameriški zvezni državi Georgia naj bi za uničenje več kot 10 tisoč evrov vrednega avtomobila, ki ga je sicer kupil sam, potreboval vsega dve minuti. Celotno dogajanje je v objektiv ujel njegov sin Kaylor Card in posnetek objavil na družbenem omrežju Facebook. "Da ... Ko mora oče dokazati smisel nečesa! #DADDYNOTHAPPY" je dopisal pod objavo.

Video posnetek je nemudoma obkrožil svet in glede na komentarje se večina strinja, da to ni bila najboljša metoda kaznovanja. To je seveda logično, sploh zato, ker je hčeri avtomobil kupil prav on in je torej 'pokončal' lastno investicijo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497