Moskisvet.com
VIDEO:

Zanimivo

VIDEO: 'To je nova Beyonce na tekalni stezi'

M.J.
28. 11. 2011 13.12
1

Tek na tekalni stezi v fitnes centru je lahko odličen način za sprostitev. Toda za žensko na videoposnetku to ni bilo dovolj. Odločila se je namreč, da svojo vadbo nekoliko popestri še s plesanjem.

Omenjeni videoposnetek so posneli rekreativci v neki telovadnici in plesno razpoloženo gospodično primerjali kar z Beyonce. Ta se je med tekom na tekalni stezi vrtela, sklanjala, celo priklonila in na trenutke izginila iz zornega kota. Med nenavadno telovadbo je imela v ušesih slušalke in zagotovo je glasba pripomogla k njenemu odličnemu 'nastopu'. Ob tem se najverjetneje ni zavedala, da jo nekdo tudi snema in daje komentarje glede njenega početja. Eden izmed njih se je glasil: "To je nova Beyonce na tekalni stezi." Drugi pa je komentiral nekaj v smislu: "Stari, ta obvlada in ima tudi stil." Na koncu posnetka se nista mogla odločiti, ali je ženska padla s tekalne steze ali je zgolj stopila z nje in si malo odpočila. Oglejte si najnovejši način preganjanja zimske otožnosti, ki je obenem postal tudi pravi internetni hit.


Poglejte pa si tudi, kako zaplešejo Ukrajinke.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470