Moskisvet.com
Basse

Zanimivo

Video: Ta se boji vsega

U.K.
24. 12. 2012 08.29
1

Basse Andersen je pred časom zaslovel preko spleta, ko so ga sodelavci prestrašili skoraj do smrti. Vendar je Basse še zmeraj izjemno popularen in razlog tiči v njegovem strahu.

Basse se namreč ustraši vsega, kar so njegovi sodelavci ugotovili že dolgo nazaj. Pravzaprav se zdi, da je Basse v službi samo zato, da ga njegovi sodelavci lahko prestrašijo in vidijo njegove odzive. A najbolj zabavno pri vsem skupaj je, da Basse ni prav nič jezen. Pravzaprav se vedno nasmeje, sama pozornost pa mu je očitno zelo všeč. In vsaj glede na video je potrebno priznati, da ima Basse srce iz zlata. Upamo lahko samo, da je močno.

″Rad se smejim in všeč mi je, ko si ljudje izmislijo potegavščine,″ je dejal Basse novinarju, ki je delal z njim intervju.

Ker mu novinar najprej ni verjel, je še sam poskusil prestrašiti Andersena in posledice so izjemno smešne. Sedaj bi zelo radi videli kaj bi se z Bassejem dogajalo, če bi odšel v kino, pogledat kakšno dobro grozljivko.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376