Moskisvet.com
VIDEO: Ne morete verjeti, česa ne zna odgovoriti ta blondinka! - 2

Zanimivo

VIDEO: Ojej, kaj je s to blondinko?!

M.J.
20. 03. 2012 10.06
17

Mladoporočeni par iz Združenih držav Amerika potuje z avtomobilom, nato pa mož svojo soprogo vpraša zelo enostavno vprašanje. In če je pričakoval, da bo naj odgovorila v sekundi ali dveh, se je pošteno zmotil.

Njeno odgovarjanje je namreč trajalo kar nekaj časa, poleg tega pa ni imelo nobene veze z vprašanim. In to je bil verjetno tudi glavni razlog, da se je njen partner odločil, da posnetek objavi na svetovnem spletu.

''Muči me neka matematična dilema. Če potujem 128 km/h (80 milj na uro), koliko časa traja, da prevozim 128 kilometrov (80 milj). Chel, kaj mislis,'' na začetku posnetka soprog vpraša soprogo. Nato pa se nadaljuje razprava, ob kateri bi redko kdo ostal ravnodušen. Ne samo,da njegova soproga ne dojame poudarjanja, s katerim ji mož sugerira pravi odgovor, prav tako niti ne razume pomena oznake milja na uro.

Logičen odgovor dekletu očitno ni samoumeven. Ta namreč poskuša izračunati čas na vse njej logične načine, pomaga si tudi s časom, ki ga potrebuje, da preteče določeno razdaljo. Njen mož pa ob tem težko zadržuje smeh in ponavlja vprašanje brez uspeha. Prepričuje ga celo, da on nima prav. Njej so namreč pomembni parametri hitrosti hoje, vrtenja koles itd.

To razpravo enostavno morate videti in poslušati, da veste o čem je govora v konkretni situaciji. Ali je bila pametna poteza, da je mož to objavil ali ne, pa presodite sami. Predstavljate si, kako se ubogi soprogi sedaj posmehuje cel svet.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470