Moskisvet.com
Vibrator

Zanimivo

Ubil ga je vibrator!

M.K.
30. 10. 2014 12.26
1

Že konec preteklega leta je umrl 50-letni Londončan. To takrat samo po sebi seveda ni pritegnilo pozornosti širše javnosti. A pred nedavnim je njegova smrt postala še kako zanimiva. Podrobnejša preiskava je namreč razkrila, da je Nigel Willis umrl zaradi vibratorja.

Vibrator
Vibrator FOTO:

Konec lanskega leta je umrl 50-letni Nigel Willis. Povprečen samski Londončan, ki nikoli ni zbujal posebne pozornosti. Nekaj mesecev po smrti pa je postal ena glavnih novic britanskih medijev. Policijska in medicinska poročila naj bi namreč razkrila, da je za njegovo smrt kriv vibrator. Preiskovalni sodnik v londonskem okrožju Southwark je namreč razložil, da se je spolna igračka Nigelu Willisu zataknila v zadnjični odprtini in ker zaradi sramu ni želel poiskati zdravniške pomoči, se je pojavila velika razjeda v spodnjem delu njegovega črevesja.

Nigel, ki je s svojo ostarelo materjo živel v okrožju Forrest Hill na juguvzhodu Londona, naj bi spolno igračko v telesu nosil kar pet dni. Namesto da bi poiskal zdravniško pomoč, naj bi več dni ležal na domačem kavču in tožil zaradi stalnih vrtoglavic in slabega počutja. Po treh dneh naj se ne bi mogel več premikati. Po petih dneh ga je prijatelj vendarle prepričal, da obišče zdravnika. Po poročanju britanskih časopisov naj bi ga tako 30. decembra prepeljali v bolnišnico v Lewishamu.

Dan pozneje, na Silvestrovo, so ga premestili na intenzivno nego, potem ko so mu kirurgi na urgentnem posegu odstranili vibrator, ob tem pa odkrili veliko razpoko v črevesju. Sodna izvedenka Sarah Ormand-Walshe je pred dnevi sporočila, da je imel pokojni tujek v spodnjem delu črevesja, ki je povzročil hudo predrtje črevesja, odpoved večih organov ter zastrupitev krvi. Bolnikovo stanje se je po besedah Ormand.Walsheve naglo slabšalo iz dneva v dan. Po operaciji naj glede na poročilo bolnišnice, ne bi bil več odziven, a ker je bilo njegovo srce zdravo, se je boril vse do 7. februarja, ko je dokončno izgubil bitko za življenje.

Vibrator
Vibrator FOTO:
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376