Moskisvet.com
reakcija prevaranega moškega

Zanimivo

Varala ga je kar z dvema, on pa je naredil to!

Ma.K.
11. 07. 2016 15.56
11

Spletna resničnostna oddaja 'To Catch a Cheater', v kateri preverjajo (ne)zvestobo partnerjev, je do zdaj razkrila že na stotine nezvestih deklet in fantov, mož in žena, a eden od prevaranih fantov je s svojim odzivom pred nedavnim presenetil celo ustvarjalce oddaje.

Na družbenem omrežju YouTube je na voljo kopica videoposnetkov razkritij prevar, s katerimi se ukvarjajo ustvarjalci spletne resničnostne oddaje 'To Catch a Cheater'. Pred nedavnim so nekemu fantu predvajali posnetek njegovega dekleta, ki so ga zalotili med varanjem. Na skrivaj so namreč posneli, kako se je odpravila v kavarno, kjer sta se ji kmalu pridružila kar dva mlada in postavna fanta.

Šarmerja sta dekle po nekaj uvodnih vljudnostnih floskulah prosila za njeno mobilno številko in mladenka jima jo je brez obotavljanja zaupala in celo sprejela, da se dogovorijo za vroče srečanje konec tedna. »Nimam fanta,« naj bi jima zatrjevala. Čez nekaj minut je že preverjala kapaciteto njunih mišic in na vse pretege hvalila njun zunanji videz.

A to ni najbolj šokanten prizor v videoposnetku, ki je bil do pred nekaj dnevi objavljen na uradni Facebookovi strani oddaje. Prevarani mladenič je po ogledu posnetka, na katerem mu je njegovo dekle brez pomisleka nataknilo rogove, povsem mirno dejal, da razume njeno dejanje. »Ni mi všeč, kar počne, a jo razumem. Je ženska in ima svoje potrebe, morda si enostavno želi enkrat preizkusiti seks z dvema moškima. Mislim, da bom ostal z njo tudi po tem, kar sem videl,« je na presenečenje vseh zbranih dejal mladenič.

Videoposnetek je postal pravi hit na družbenih omrežjih, a so ga pred dnevi brez kakršnih koli pojasnil skrivnostno umaknili. Razlog za tako odločitev je morda objava neznanega dekleta, ki je ustvarjalcem na Facebooku grozilo celo s tožbo. »Vi ste navadne podgane. Upam, da ste pripravljeni na tožbo, ker več kot 20 tisoč žensk v Los Angelesu stoji za žensko, ki ste jo snemali brez njene privolitve. Zaradi vaših odvratnih lažnih posnetkov ljudje o njej govorijo grozljive stvari, čeprav ni nič naredila narobe. Celoten videoposnetek je bil zrežiran. To dekle je žrtev, saj niti ne pozna fanta, ki je trdil, da je v razmerju z njo,« se je neznana ženska postavila v bran domnevni oškodovanki. Ustvarjalci oddaje se na njene obtožbe še niso odzvali, prav tako se nanje ni odzval niti domnevni prevarani partner.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492