Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

V policiste je pljuval kri!

S.R.
28. 06. 2012 08.42
3

Tole je brez dvoma eden bolj nenavadnih zločinov, ki mu je sledila še zares nora policijska fotografija, ob kateri se človek zares vpraša, kaj vse se je dogajalo z osebo na fotografiji. V okrožju Volusia na Floridi se je 29-letni Američan Kelsey Smith namreč hudo upiral aretaciji, na koncu pa celo pljunil kri v policiste, za nameček pa je nastala še nenavadna fotografija.

Policijsko poročilo sicer trdi, da se je Smith po tem, ko so ga policisti 19. junija ustavili (po tem, ko naj bi parkiral kar sredi križišča), upiral preizkusu alkoholiziranosti, nakar ga je policija želela prijeti zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Policisti so v poročilu namreč zapisali, da so ga kljub zavrnjenemu preizkusu alkoholiziranosti aretirali, ker je ''govoril nerazločno'', poleg tega pa je tudi smrdel po alkoholu''. Takrat pa se je vse skupaj sicer šele začelo. Smith namreč ni želel izstopiti iz vozila, nato pa se je začel še upirati policistom, tako da so ga morali kar trikrat pomiriti z elektrošoki, da so ga končno lahko spravili v lisice in nato v policijski avtomobil. A tu se zgodba nikakor ne konča, saj je Kelsey po aretaciji razvil tudi strah pred fotoaparatom. Ko so ga policisti namreč želeli fotografirati, da bi zabeležili, da med aretacijo ni bil poškodovan, se je osumljenec začel upirati na vse pretege, zato so ga morali šerifovi namestniki na silo obvladati in ga pritisniti ob avtomobil. A tudi to ni umirilo razjarjenega 29-letnika, saj je začel z glavo tolči ob pokrov avtomobila in po nekaj udarcih začel celo krvaveti. Ko so ga policisti končno obvladali, jim je Kelsey za zadnje dejanje upora še pljunil kri v obraz. Posledica vsega naštetega pa je tudi precej nazorna fotografija, ki jo je Smith s precejšnjo pomočjo policistov posnel, preden so ga zaprli v celico. Priznati je treba, da gre za enega najbolj posrečenih posnetkov kriminalcev, kar smo jih kadar koli videli. Smith je bil sicer aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola in upiranja aretaciji, tako da bo po srečanju s sodnikom zagotovo preživel kakšen dan v zaporu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369