Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Grozljivo čelno trčenje na videu!

S.R.
22. 07. 2012 08.07
19

Na spletu se je znašel še en posnetek prometne nesreče, ki pa tokrat ne prihaja iz ruskih cest, temveč so ga zakrivili Američani. Moški iz Mississippija je namreč z mobilnim telefonom posnel grozljivo čelno trčenje. Nesreča je bila tako silovita, da je pravzaprav pravi čudež, da je kdor koli preživel.

Alan Fanning, ki je nesrečo posnel s telefonom, je za medije pozneje povedal, da je grozljivo gledati takšno nesrečo, še huje pa je, ker ne moreš pomagati. Nesreča se je sicer zgodila 8. julija na avtocesti 49 blizu mesta Collins, ki je okoli 96 kilometrov od Jacksona – glavnega mesta zvezne države Mississippi. Fannig je povedal, da je vozil dobrih sto kilometrov na uro, ko je pred seboj opazil voznika, ki je divje vijugal po celotnem cestišču. Divjaka so pozneje identificirali kot Edwarda Fairleyja.
Alan je povedal, da je bil Edward ''vsepovsod na cesti''. Nekaj avtomobilov je izrinil iz vozišča, Alan je noro hupal, njegova žena pa je poklicala policijo. Voznik se na signal ni odzval in je nadaljeval z divjanjem, nato pa pri redči luči zavil v križišče in začel voziti v napačno smer. Po Fanningovih ocenah je Edward vozil okoli 110 kilometrov na uro v napačno smer, Alan pa ga je takrat začel snemati. Na videu je tako razvidno, kako se vozniki poskušajo izogibati noremu Edwardu, a nesreča je bila glede na okoliščine le še vprašanje časa. In res je Fairley že čez nekaj sto metrov trčil v terenec, v katerem sta bili Amy Fox in njena 7-letna hčerka. Takrat je Fanning seveda prenehal snemati in priskočil na pomoč, saj je bil prav on najbližji Amyjinemu avtomobilu. Amy je sicer sama prišla iz avtomobila, Alan pa je iz zadnjega sedeža potegnil njeno hčerko. Čez nekaj minut so na prizorišče prispeli policisti in reševalci.
Poveljnik policijske postaje v Collinsu Ronnie Dickinson je v izjavi za medije povedal, da so Amy in njeno hčerko prepeljali v lokalno bolnišnico, od koder pa so ju že odpustili, saj nista utrpeli resnih poškodb. Voznika Edwarda Fairleyja so prav tako odpeljali v bolnišnico, saj je imel zlomljeno ramo in nekaj drugih manjših poškodb. Po obisku v bolnišnici si bo Fairley lahko ogledal tudi celico, saj so ga policisti obtožili nevarne vožnje, poleg tega pa sploh ni imel zavarovanega vozila. Na spisku pa se bo pozneje najverjetneje znašla še kakšna obtožba. Sicer pa policisti še vedno čakajo na izvide krvnih preiskav, saj Fairley trdi, da se dogodkov sploh ne spomni. Sreča v nesreči je bila, da v grozljivi nesreči ni bilo smrtnih žrtev. Nad izidom so bili pravzaprav presenečeni tudi policisti in tudi Alan Fannig, ki je bil prvi na kraju nesreče in je bil pravzaprav šokiran, da se je vse skupaj končalo brez smrtnih žrtev. Še več, vsi udeleženci so bolj ali manj lahko odkorakali iz avtomobilov.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376