Moskisvet.com
Par

Zanimivo

Uganete, kaj je nenavadnega na tej fotografiji?

S.C.
04. 01. 2013 15.22
13

Na prvi pogled se zdi, da sta na fotografiji sestri dvojčici. Pa je resnica daleč od tega! Ne boste verjeli, ampak tudi dve nadvse privlačni dekleti nista. Hmmm ...

Danes 47-letni Gavin Beales iz Londona se je že od sedmega leta starosti rad ličil in oblačil v dekliška oblačila, a homoseksualnih nagnjenj, kot zatrjuje, ni imel nikoli, od nekdaj je rad gledal za lepimi dekleti.

Par
Par FOTO:

Pred dvanajstimi leti pa je v nekem alternativnem transseksualnem klubu, takrat je imel dolgo črno lasuljo in bil močno naličen, zagledal žensko svojih sanj. "Takrat se je moje življenje popolnoma spremenilo. Izmed vseh prisotnih je bila Sue preprosto najbolj seksi in čeprav sem se v ženski preobleki počutil nadvse samozavestno, sem v trenutku, ko sem jo zagledal, želel biti kot ona. Očarali so me njeni čudoviti lasje, sijoče oči, popolna postava in poudarjene ličnice, izžarevala je nekakšno naravno seksualnost. Zame je bila idealna ženska in je še vedno," se z iskricami v očeh spominja njunega prvega srečanja.

Naklonjenost je bila obojestranska in tako sta postala par. V dobrih dvanajstih letih je nato Gavin, znan tudi kot Leah, zapravil več deset tisoč evrov samo za lepotne operacije, da bi bil kar najbolj podoben svoji danes 54-letni izbranki, 14.000 evrov so ga stale lasulje, 6.000 evrov razni kozmetični tretmaji in kar 33.000 evrov ženska garderoba. Zanimivo, toda čeprav so njegove prsi videti velike, se nikoli ni odločil za silikonske vsadke.

Sue prav nič ne moti Gavinova obsedenost, saj kot pravi, čeprav ni lezbijka, ceni žensko lepoto in svojega dragega podpira. Ko se pojavita skupaj v javnosti, jih tako večina meni, da sta dvojčici ali vsaj sestri, saj sta si neverjetno podobna, čemur pa se sama le nasmehneta. Konec koncev je to njuna stvar, pomembno je le, da sta skupaj srečna.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369