Moskisvet.com
tole je bolelo - 3

Zanimivo

Uf, to je moralo boleti

S.R.
07. 07. 2012 19.33
6

Na spletnem portalu YouTube se je nedavno znašel še en precej boleč video, ki je še toliko bolj zanimiv zato, ker v njem nastopa precej privlačno dekle v bikiniju. Sam "zaplet" videa je precej preprost, saj se omenjeno dekle v zasebnem bazenu (nikjer ni žive duše, obkroža pa ga tudi ograja) odloči za premet nazaj z odskočne deske. Poglejte si!

Kot si lahko mislite, ji to ne uspe ravno najbolje. Čeprav se s hrbtom proti bazenu lepo postavi na konec odskočne deske in lepo odrine, ji premet nazaj vseeno ne uspe. Dekle v bikiniju se namreč malce premalo odrine nazaj in po obratu z glavo zadene ob rob deske. Vse skupaj je na posnetku videti precej boleče, a na srečo dekle po pristanku v vodi ni videti poškodovano niti ne vpije od bolečin, tako da lahko najverjetneje sklepamo, da jo je ob stiku z desko precej dobro odnesla. Kljub temu jo je po nesrečnem premetu zagotovo malce bolela glava. Celoten video ponesrečenega skoka si lahko ogledate spodaj.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376