Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Šokantna fotografija: Na Google Maps našel sinovo truplo!

J.V.
20. 11. 2013 08.22
21

Joseu Barrerri so pred štrimi leti ustrelili 14-letnega sina, morilca pa še do danes niso ujeli. Žalujoči oče trdi, da je pred kratkim preko Google zemljevida odkril fotografijo svojega mrtvega sina, ki leži na cesti poleg železniških tirov, in sedaj zahteva, da šokantno fotografijo pri Googlu odstranijo. “Zaradi nje so se vrnili številni spomini,“ pravi Jose.

Po očetovi pritožbi, da je preko Google zemljevida našel fotografijo mrtvega sina iz leta 2009, ki so ga ustrelili na ulici v Kaliforniji, so pri Googlu sporočili, da jo bodo odstranili. Ta je bila pred kratkim namreč še vedno vidna s pomočjo satelitskega pogleda. "Ko vidim fotografijo, se mi zdi, kot da se je zgodilo včeraj," pravi prizadeti Jose Barrerra, ki še vedno ni prebolel tragične smrti 14-letnega sina Kevina. Policija je njegovo truplo našla ob cesti, za morilcem pa so se izgubile vse sledi.

Čeprav satelitskih podob z zemljevida pri Googlu do sedaj še nikoli niso menjali, so se odločili, da tokrat naredijo izjemo. Menjava naj bi trajala približno osem dni, družini pa so že sporočili, da se situacijo trudijo kar se da hitro rešiti. Šokantne fotografije mediji ne bi smeli objaviti, saj tega ne smejo storiti brez dovoljenja očeta, ki se s tem ne strinja, kljub temu pa je ta že zaokrožila po spletu. "Kje je smisel ljudem kazati te fotografije, fotografije mojega mrtvega sina? To je zelo boleče za celotno družino."


KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417