Moskisvet.com
tom cruise v oglasu - 4

Zanimivo

Tom Cruise je postal ukrajinski policist

S.R.
26. 07. 2012 07.56
1

V najnovejšem ukrajinskem oglasu za policijske uniforme je nastopila cela vrsta največjih hollywoodskih zvezdnikov. Pri vsem tem je le en problem – nihče izmed njih o tem ne ve ničesar. Med zvezdniki, ki "nastopajo" v reklami, so se tako znašli Tom Cruise, Brad Pitt, Mel Gibson in drugi zvezdniki največjega formata.

Hollywoodski zvezdniki se v oglasu za uniforme ukrajinskih policistov prešerno smehljajo, s tovrstno potezo pa so želeli ukrajinski uradniki najverjetneje malce izboljšati ugled policije, ki je v tej državi precej nepriljubljena. Ukrajinski časopis Komsomolskaya Pravda Daily poroča, da bo ukrajinska vlada v kratkem predstavila zakon, s katerim bo povsem spremenila celotno strukturo policije. Z novim zakonom pa seveda pridejo tudi nove uniforme.

Brad Pitt
Brad Pitt FOTO: YouTube
Proizvajalci uniform so menili, da ne more škoditi, če uniforme predstavijo s pomočjo znanih obrazov. Ukrajinci namreč za zdaj niso prav nič navdušeni nad novo podobo policije, zato so se proizvajalci tudi lotili tovrstne kampanje. Za zdaj še neuradni oglasi so na internetu postali pravi hit, velika večina ljudi pa se ob njih predvsem zabava.
Narejeni so namreč povsem amatersko brez kakršnih koli posebnih učinkov. Vse, kar so ustvarjalci oglasa storili, je bilo, da so "zrezali" luknje za glave in na uniforme ukrajinskih policistov nadeli obraze hollywoodskih zvezdnikov.
Mel Gibson
Mel Gibson FOTO: YouTube

V oglasu se poleg zgoraj omenjenih zvezdnikov pojavljajo še Ben Affleck, Matt Damon in Bruce Willis, a tudi oni o tem najverjetneje ne vedo nič, prav tako pa nobeden izmed zvezdnikov za svoj nastop najverjetneje ne bo prejel niti centa. Vprašanje je le, kaj se bo zgodilo, ko kakšen izmed zvezdnikov izve za svoj "nastop" v ukrajinski reklami. Obrazi takšnih zvezdnikov pač niso zastonj. Sicer to nikakor ni prvič, da so Ukrajinci v svojih oglasih uporabili slavne osebe brez njihovega dovoljenja. Pred nekaj časa se je v oglasu za ukrajinski fotografski atelje tako znašel sam ameriški predsednik Barack Obama.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376