Moskisvet.com
To ni prostitucija - 2

Zanimivo

Ne, to ni prostitucija!

U.K.
30. 11. 2012 15.07
11

Japonci so vsekakor izjemno iznajdljivi in znajo najti tržne niše tudi tam, kjer bi jih najmanj pričakovali. Nekaj takšnega je tudi posebna trgovina.

To ni prostitucija - 4
To ni prostitucija - 4 FOTO: Arhiv izvajalca

Soineya je nenavadna "trgovina", v kateri lahko stranke zaspijo za nekaj ur. Vendar ne spijo same. Lahko si namreč kupijo osebo, ki bo spala zraven njih. Uradni viri zatrjujejo, da ne gre za prostitucijo, temveč dobesedno samo spanje. Vendarle ponujajo tudi nekaj posebnih uslug.

Samo za spanje z dekletom morajo stranke odšteti od 3.000 do 50.000 jenov (30 do 500 evrov), odvisno od tega, kako dolgo bo stranka spala. Potem obstajajo še posebne usluge, ki so prav tako časovno odvisne. Gost lahko dodatno naroči, da bo spal dekletu v naročju, da ga ona treplja po hrbtu, da stranka boža dekle po laseh, da drug drugemu strmita v oči, stranka dekletu masira stopala, da dekle spi v strankinem naročju in tako naprej. Dodatne usluge trajajo nekje okoli tri minute, gosta pa bodo stale dodatnih 1000 jenov (približno 10 evrov).

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400