Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Neznanki poslal fotografijo svojega penisa, ona jo je poslala njegovi mami

S.C.
14. 06. 2013 15.53
5

Eden izmed uporabnikov aplikacije ’Let’s Date’, preko katere se spoznavajo potencialni pari, se je zaradi napačne poteze znašel v nadvse kočljivem položaju. Neznano dekle je skušal očarati s fotografijo svojega premoženja, a je doživel hladen tuš.

Aplikaija za spoznavanje bodočih parov ali ljubimcev pod imenom ’Let’s Date’ uporabnikom nudi možnost, da spoznajo sebi primernega partnerja na podlagi podatkov iz Facebooka, brez eksplicitnih vsebin, se razume. Slednjega nenapisanega pravila pa ni upošteval eden izmed članov z imenom Trevor, ki je povrh vsega naletel na dekle, ki ji njegovo zapeljevanje ni bilo niti najmanj všeč. Že takoj kot pozdrav ji je namreč poslal fotografijo svojega penisa, zaradi česar se je neznano dekle tako razburilo, da mu je zagrozila, da bo to fotografijo poslala njegovi mami. Kasneje je to tudi storila, saj kot je pojasnila, jo je zaskrbelo, kako se njen sin obnaša do žensk. In dodala je tudi, da svoje dejanje niti najmanj ne obžaluje.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497