Moskisvet.com
Seksi ritka v tangicah

Zanimivo

Obožujemo jih!

N.J.
11. 10. 2013 14.57
2

Tangice so definitivno tisti kos ženske garderobe, ki ga imamo moški najraje. Veliko raje jih imamo, kot na primer gromozanske spodnjice, katerih robovi se zarežejo v žensko zadnjico, da jo podvojijo in ženske v njih spominjajo na babico v 90. letu starosti. Da so tangice resnično seksi pa dokazuje tudi lepotička Dominique Pestaña, ki si jih je nadela za promocijo linije spodnjega perila Mordisco Lingerie.

Tangice ženske (in tudi nekateri moški) nosijo že leta, desetletja, stoletja ... So nastale iz praktičnih razlogov ali zato, da bi moške ženska zadnjica še bolj spravljala ob pamet? Kdo je tisti, ki se je odločil, da bo med ženski ritnici stlačil trakec blaga?

No, kot zanimivost naj povemo, da so bile tangice v osnovi zasnovane za moške - pa ne, da bi jih opazovali na ženskih ritkah, temveč da bi jih uporabljali in z njimi zaščitili svoje genitalije. Nosili so jih že stari Egipčani, Grki, Rimljani, stare Japonske kulture in afriška plemena. Toda moderne tangice, kakršne poznamo danes, so nastale kasneje. Natančneje leta 1929, ko je župan New Yorka Fiorello LaGuardia zahteval, da se gole plesalke nekoliko 'pokrijejo'. Modni oblikovalec, ki je leta 1974 resnično oblikoval prve tangice in jih tako tudi poimenoval, pa je bil Rudi Gernreich. Modnih oblikovalcev, ki danes izdelujejo tangice je nešteto, kajti ta kos perila je danes verjetno najbolj priljubljen med mladimi in starimi, moškimi in ženskami.

Tangice si je na enem od fotografiranj nadela tudi vroča argentinska lepotička Dominique Pestaña in še enkrat dokazala, zakaj so tangice tako seksi. Uživajte.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417