Moskisvet.com
Droga

Zanimivo

Šok: v hlebcu kruha našla iglo, umazano od krvi in heroina!

S.C.
15. 02. 2013 16.30
23

Medtem ko je pripravljala sendvič svojemu 10-letnemu sinu, je neka Britanka doživela šok. Kako tudi ne, ko je namreč odvila embalažo, v kateri je bil kruh, je našla iglo, umazano od krvi in heroina.

Potem ko je v hlebcu polnozrnatega kruha, iz katerega je želela sinu pripraviti sendvič, našla od krvi umazano iglo, je Britanka, ki ni želela razkriti identitete, nemudoma poklicala policijo. Ti so na podlagi testiranja krvi z igle prišli na sled 61-letnemu Davidu Rodgersu, sicer težkemu odvisniku, ki je ravno na odvajanju. Ta je skesano priznal, da je res v bližnjem supermarketu, ki ga je pred kratkim obiskal z ženo, v paniki, da ga ona ne bi zalotila, da si spet vbrizgava heroin, skozi embalažo, v kateri je bil kruh, porinil iglo, ki jo je že dva dni skrival v žepu. Za nesrečen pripetljaj mu je resnično žal, saj se zdaj zaveda, da bi lahko iglo konec koncev vrgel tudi med police, ne pa zapičil v kruh. Kakšna kazen ga čaka, bo znano po koncu preiskave, javnost pa le zmajuje z glavo in se sprašuje, kaj bi se zgodilo, če mati ne bi pravočasno našla igle in bi ta prišla v roke desetletniku.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376