Moskisvet.com
kij in sekira - 4

Zanimivo

Skorajšnji krvavi spopad na cesti ...

S.R.
14. 07. 2012 07.56
29

Kaj takega je najverjetneje mogoče samo v Rusiji, kjer ljudje očitno res nimajo potrpljenja na cestah. Že večkrat smo pisali o mnogih bolj ali manj hudih nesrečah ter drugih nenavadnih dogodkih, zaradi katerih ima v tej ogromni državi vse več ljudi v avtomobilih na armaturni plošči posebne kamere, s katerimi posnamejo tovrstne pripetljaje.

In prav tovrstna kamera, ki jo je imel eden izmed udeležencev v tokratnem incidentu nameščeno na armaturni plošči, je najverjetneje zaslužna za to, da se dogodek ni končal krvavo. Moški s kamero v avtomobilu je pri zavijanju levo namreč po levi strani izsilil prednost taksiju, ki je prav tako zavijal levo.

Tale manever je povzročil hudo kri.
Tale manever je povzročil hudo kri. FOTO: YouTube
Precej grd manever, a za Rusijo, kjer so vajeni še marsikaj hujšega, pravzaprav nič neobičajnega. Takšna izsiljevanja pri zavijanju v levo so namreč na žalost vsakdanjik tudi na naših cestah. A se pri nas ponavadi takšni manevri končajo le z veliko jeze, preklinjanja in sem ter tja kakšno jezno kretnjo.
V Rusiji, kjer imajo ljudje precej manj potrpljenja na cesti, pa takšen manever v veliki večini primerov ni kar tako. Moški, ki je izsilil taksista, je sicer menil, da je to pač to in da bo mirno odpeljal naprej, a se je motil. Taksist, ki ga je izsilil, ga namreč kmalu prehiti in ustavi pred njim, nato pa stvari postanejo zares zanimive. Taksist namreč jezno izstopi iz avtomobila, odpre prtljažnik in iz njega vzame kij. Najboljše pa šele pride, saj je moški, ki je taksista izsilil in ima v avtu prižgano kamero, prav tako pripravljen na spopad.
Eden s kijem, drugi pa s sekiro.
Eden s kijem, drugi pa s sekiro. FOTO: YouTube

Prav tako je izstopil iz avtomobila, v roki pa je držal pravo pravcato malo sekiro. Moška se nato začneta prepirati, a sta očitno le dovolj prisebna, da ne želita tvegati resnih poškodb, morda pa ju od česa hujšega odvrne tudi kamera. Vse skupaj se tako konča brez nasilja, le z malce hude krvi. A kljub temu se človek ob ogledu videa na more znebiti občutka, da bi se vse skupaj lahko končalo precej bolj resno in morda celo krvavo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369