Moskisvet.com
Dara Bubamara

Zanimivo

Škandal v Srbiji: po spornih fotografijah sedaj še video!?

S.C.
24. 12. 2015 08.08
24

Po tem, ko so po spletu zaokrožile fotografije, na katerih naj bi se srbska folk pevka Dara Bubamara samozadovoljevala, je sedaj odjeknila novica, da naj bi obstajal tudi ekspliciten video. Da je na fotografijah res ona, je priznala, vendar ostro zanika govorice o obstoju videa.

Tisti malce bolj drzni pari si pogosto pošiljajo poredne fotografije in si tako popestrijo dneve, ko niso skupaj. Če si partnerja zaupata, je to dandanes nekaj povsem normalnega, malce več pa tvegajo tisti, ki so ves čas pod drobnogledom javnosti. Škandalov in pozornosti željni ter predvsem privoščljivi posamezniki namreč prežijo na vsakem koraku in komaj čakajo, da lahko ukradejo sporne domače posnetke estradnic. Nekaj takega se je pred kratkim zgodilo srbski folk pevki Dari Bubamari. Po spletu so namreč zaokrožile njene fotografije, na katerih naj bi se samozadovoljevala, namenjene pa naj bi bile njenemu ljubimcu. Pevka je sicer priznala, da je na fotografijah res ona, a dodaja, da jih je pošiljala svojemu možu Milanu, medtem ko je bil v Parizu. "Vsak ima kakšno svojo golo fotografijo v telefonu, pa saj smo se goli tudi rodili. Ni mi jasno, zakaj so se spravili name in zakaj mi želijo uničiti zakon," je povedala za srbske medije in dodala, da jo je celotna zadeva povsem pretresla, ji pa na srečo mož stoji ob strani. Ni ji jasno, kdo bi lahko ukradel fotografije in jih razširil po spletu, predvideva pa, da se je to zgodilo, ko je telefon, na katerem so bile še vedno shranjene fotografije, odnesla na servis in je nekdo izkoristil priložnost.

Prah okoli teh fotografij se še ni dobro polegel, ko je na dan privrela novica, da obstaja tudi Darin porno posnetek. Pevka se je odzvala tudi na te govorice in zgrožena zanikala kakršen koli posnetek seksa, ampak da je zagotovo to maslo nogometašev. "Če imajo video, zakaj ga potem ne objavijo!?"

 

 

Bu2

A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_pravi_profil) on

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492