Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Severna Koreja napada z 'orožjem' prihodnosti

A.M.
29. 03. 2013 08.30
22

Uporne svetovne velesile so, kot kaže, našle nov način zastraševanja miroljubnih sosed in povečevanje morale lastnih prebivalcev. Začeli so v Iranu, z delom pa nadaljujejo v Severni Koreji.

Če so iranski državni ’hekerji’ pred časom ’ustvarili’ slike preleta njihovega najnovejšega nevidnega lovca preko njihove najvišje gore, so Korejci tokrat malce popestrili dogajanje na vajah njihove vojaške mornarice.

Fotografija prikazuje množično izkrcanje flote ogromnih hoverkraftov na vzhodni obali Severne Koreje. Podrobnejši pregled množičnega izkrcanja razkriva, da je večina amfibijskih plovil na posnetku digitalnega izvora. Povedano po domače – večino plovil so ’strokovnjaki’ digitalne obdelave fotografij prilepili naknadno.

Zgornja hoverkrafta (obkrožena z rdečo) sta kopija enega in istega plovila, skrajno levo plovilo ne povzroča nikakršnih vodnih brazd in je sumljivo nerazločno, drugo plovilo z desne pa je kopija njegovega levega soseda. Tovrstno digitalno ’oboroževanje’ nikakor ni novost – fotografije pogreba velikega vodje Kim Džong Ila so olepšali in nanje prilepili izdatne množice žalujočega ljudstva.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376