Moskisvet.com
seksi

Zanimivo

Seksal s 1000 različnimi!

M.Č.
25. 11. 2013 15.21
25

Edward Smith je moški, ki bi mu lahko očitali, da je promiskuiteten. V svojem življenju je imel več kot 1000 različnih spolnih 'partnerjev'. Vendar to niso bile ženske ali moški, ampak avtomobili.

Edward Smith do avtomobilov čuti popolnoma drugačno ljubezen kot številni navdušenci nad jeklenimi konjički. Fetišist, ki do predmetov čuti ljubezen in vzburjenje, že od svoje 13. leta živi z nenavadno obsedenostjo in pravi, da je seksal z več kot 1000 avtomobili.

Gre za motnjo, pri kateri osebo spolno privlačijo predmeti. V njegovem primeru so to avtomobili, vlaki, letala in helikopterji. »Nekateri moški gledajo ženske zadnjice in oprsja, medtem ko jaz opazim zadnjice lepih avtomobilov,« je povedal za časnik Mirror.

Kljub dejstvu, da je okoli njega veliko skušnjav, se je ta 63-letnik končno ustalil in našel svojo 'pravo' ljubezen. To je volkswagnov hrošč po imenu Vanilla, katerega je kupil pred več kot 30 leti. »Ko držim svojo Vanillo se odziva z močno energijo. Če bi se ji kaj zgodilo, bi bil popolnoma zlomljen,« je povedal v enem od intervjujev.

Motnja, za katero trpi, je skrajno neobičajna, vendar ni tako redka. Smith pravi, da v svoji ljubezni ni sam in da je na svetu vsaj še 500 moških, ki do avtomobilov čutijo enako kot on.

»Ko sem bil star 13 let in sem prvič videl Corvette Stingray, sem si je takoj želel. Nisem popolnoma razumel, kaj se dogaja, vendar sem vedel, da s svojim početjem nobenemu ne škodujem,« je povedal Američan, ki je imel v svojem življenju le eno žensko spolno partnerico. »Po srcu sem romantik in o avtomobilih pišem poezijo in se z njimi pogovarjam ravno tako, kot bi se z dekletom. Vem, kaj čutim in nimam nobene želje, da bi se spremenil,« je še dodal.

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414