Moskisvet.com
prijetno pisarniško delo

Zanimivo

Seks kot davčna olajšava?

A.M.
07. 02. 2013 15.47
0

Če se vsako leto trudite kar najbolj zmanjšati davčno osnovo, boste ob tej novici morda dobili kakšno podjetno idejo. V ZDA lahko seks velja kot davčna olajšava.

No, vsaj pri posebej za to ’pooblaščenih’ davčnih uradnikih. 40-letni moški iz Oregona je vložil tožbo proti predstavnici ameriškega davčnega urada, ki je ponujala prav posebne davčne olajšave. Ob pregledu davčne napovedi je urad pri Vincentu Burroughsu odkril nepravilnosti. Primer je prevzela 38-letna Dora Abrahamson, ki je pri svojem delu uporabljala nenavadne metode.

Vročekrvna gospa je po uvodnem sestanku ’udarila’ z navali spolnega nadlegovanja in nagovarjanja k spolnim odnosom. Burroughs se je sprva uspešno upiral, saj je bil srečno ’zaseden’, kar pa ni odvrnilo vztrajne uradnice. Septembra 2011 se je pojavila izzivalno oblečena pred vrati njegovega domovanja. ’’Lahko sem psica, lahko pa sem prijazna. Prekršek lahko spregledam ali pa vam naložim denarno kazen. Če dobim, kar želim, boste tudi vi dobili, kar želite.’’ je nagovorila Vincenta. Moški se je vdal v usodo in sprejel nespodobno ponudbo. Za skok čez plot je izvedela njegova partnerica in ga zapustila, nesrečnik pa je zoper poredno uradnico vložil tožbo.

Abrahamsonova, ki ni več zaposlena na davčnem uradu, tožbe ni komentirala, njen način ’poslovanja’ pa bi lahko rešil marsikatero finančno zagato.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369