Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Se to za zvezdnico njenega kova spodobi?!

M.Č.
07. 10. 2013 13.31
1

Ena najbolj zaželenih in cenjenih zvezdnic svoje generacije je prav gotovo Milla Jovovich, za katero bi verjeli, da ne potrebuje brezsramne samo-promocije. Pa bi se zmotili. 37-letna igralka je ravno tako kot njene mlajše in manj uspešne kolegice iz filmske industrije podlegla trendu objavljanja razgaljenih fotografij na družbenih omrežjih.

Milla Jovovich je bila nedavno neizmerno navdušena nad garderobami v eni izmed prestižnih trgovin z oblačili na Beverly Hillsu v Kaliforniji. Zato je na svojem Instagram profilu objavila več fotografij garderobe, ki je vsa iz stekla in se lahko v njej slavni in premožni pred nakupom oblačila vidijo iz vseh zornih kotov.

37-letna igralka, ki jo najbolje poznamo iz filma Nevidno zlo, je tako naredila nekaj fotografij garderobe in njenega moža Paula W.S. Andersona, ki jo je, kot je videti, z veseljem spremljal pri nakupovanju in užival v modni reviji, ki mu jo je pripravila.

Čeprav je ta svoji ženi, s katero sta poročena že 5 let, veselo poziral, on ni glavna tema objavljene fotografije. Milla je očitno pozabila na ogledala in na dejstvo, da je delno slečena.

Ali se je to zgodilo po nesreči, ali se je Ukrajinka želela pohvaliti s svojo postavo, sicer ni jasno, vsekakor pa ji gre priznati, da je še vedno ena najbolj privlačnih igralk.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417