Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Ruse nadlegujejo obiskovalci iz vesolja

A.M.
22. 11. 2013 15.29
8

Kot da katastrofalne poplave niso dovolj, so na ruskem vzhodu ’udarili’ še obiskovalci iz vesolja. Prebivalci so nedavno poročali o nenavadnem predmetu, ki je visoko na nebu uprizoril pravi ognjemet.

Visoko nad Vladivostokom je nebo razparal svetleči predmet, ki je oddajal močno svetlobo in za seboj puščal sled dima. Nekateri so posumili vojaške poskuse, spet drugi neznani leteči predmet, peščica se je ponovno spomnila eksplozije meteorita, nekateri pa so okrivili rusko vesoljsko plovilo.

Predmet je med preletom spremljala serija svetlobnih bliskov in eksplozij, vendar ni razpadel tako, kot je razpadel meteorit nad Čeljabinskom. Meteoriti običajno eksplodirajo v celoti in ne postopoma. Pojav je prej spominjal na nesrečo raketoplana Kolumbija in strmoglavljenje vesoljske postaje Mir. Obe plovili sta vstopili v Zemljino ozračje in postopoma razpadli ter izgoreli v seriji eksplozij. Edini znani kandidat človeškega izvora je sestavni del nosilne rakete Zenit, ki je 20 minut pred dogodkom v vesolje ponesla komunikacijski satelit.

Najglasnejši so seveda zagovorniki teorije plovila nezemeljskega izvora, katerega posadka naj bi si prišla ogledat poplave, med obiskom pa naj bi plovilo doletela okvara. zaradi katere naj bi strmoglavili.


 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414