Moskisvet.com
Prodaja svojo kožo

Zanimivo

Prodaja 9 x 9 centimetrov svoje kože na ritki

U.K.
18. 01. 2012 07.26
1

Ljudje bi za denar naredili skoraj vse in marsikdo bi z veseljem prodal svojo kožo. No, ženska iz Nove Zelandije pa bo to storila dobesedno.

Tina Beznec, ki živi na Novi Zelandiji je namreč ponudila 9 x 9 centimetrov svoje kože za zadnjici. 'Srečni' lastnik licitacije pa bo lahko določil kaj si bo na ta del dala tetovirati.

„Verjetno si mislite, da sem nora, a zmagovalec bo res lahko tetoviral karkoli bo hotel,“ je dejala Tina.

In njen motiv je zelo preprost. Izgubila je službo in sedaj ne dobi nove. Boji se da bo izgubila stanovanje in tako je prišla na to nenavadno idejo. 20 odstotkov denarja bo podarila v dobrodelne namene, ostalo pa bo obdržala. Z denarjem bo poplačala dolgove in obiskala svojo mater v Avstraliji.

Tina je napravila tudi seznam razlogov zakaj bi nekdo 'kupil njeno ritko'. Navedla je možnost poslovne promocije, snubitve in preprosto dolgočasje. In v resnici se za ponudbo zelo zanimajo razne reklamne agencije.

Seveda je Tina požela tudi val kritik,a se glede tega ne sekira pretirano. Dejala je tudi, da si bo zmagovalec lahko tetoviranje ogledal v živo. Trenutno je dobila najvišjo ponudbo za kar visokih 12.200 dolarjev, se pravi kar 9.500 evrov.

Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop končno za zapahi!
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470