Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Preganjala ga je mesojeda veverica

A.M.
02. 10. 2012 09.39
0

Ameriški policist, ki je zaradi "sumljive" vožnje ustavil voznika, je naletel na nenavaden prizor.

Warren Thomas Michael Tretji je z avtomobilom divjal in vijugal po Fleming Islandu na Floridi. 23-letnik je nevarno menjaval vozne pasove na avtocesti, kar je vzbudilo pozornost šerifa JC Saundersa.

Med zasledovanjem je Warren večkrat trčil v vozila preostalih udeležencev v prometu, a ga to nikakor ni ustavilo. Šerif je podivjanega mladeniča nekako spravil na odstavni pas, ko pa je pristopil k vozniku, ga je ta presenetil s "kosmatim" izgovorom, da ga je napadla lačna veverica. Ko je sumljivi mladenič potarnal glede napadalnega glodavca, je segel pod majico in izpod nje dejansko izvlekel kosmato "zver". "Ukazal sem mu, naj drži veverico in izstopi iz vozila," je povedal šerif.

Warren Tretji jo je zaradi nevarne vožnje pod vplivom alkohola in neuporabe varnostnih pasov odnesel s kaznijo, popadljivo veverico pa so oprostili vseh obtožb …, čeprav tudi ona ni uporabljala varnostnega pasu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479