Moskisvet.com
Morski pes - 1

Zanimivo

Predirljivi kriki potapljača ob srečanju z morskim psom

A.M.
02. 08. 2013 15.37
13

Med podvodnim ribolovom na koralnem grebenu je potapljač doživel šokantno presenečenje – iz oči v oči se je srečal z velikim belim morskim psom.

Morski pes - 2
Morski pes - 2 FOTO: YouTube

Eugene van Wyngaardt je s prijateljem lovil ribe pred obalo Južnoafriške republike, ko se je iz oči v oči srečal z velikim belim morskim psom. Potop je dokumentiral s podvodno kamero, ki je zabeležila srhljivo srečanje in predirljive krike potapljača.

’’Ko sem ga zagledal, kako je krožil zelo blizu mene, sem se zares prestrašil.’’ je povedal šokirani Eugene. Morskega psa je pozorno spremljal in ga enkrat celo odrinil s harpuno ’’Neverjetno, kako mišičaste so te živali. Pravzaprav sem se od njega odrinil.’’

Ko se je mrcina umaknila, se je potapljač pognal proti čolnu in se bliskovito spravil iz vode ’’Videl sem, da je čoln blizu in lahko preplavam 10 metrov, brez da bi me zverina dobila.’’ Morski pes je še nekaj minut krožil okrog čolna in na to odplaval v neznano.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497