Moskisvet.com
Kraja

Zanimivo

Posnetek, ki se mu čudi cel svet

S.C.
22. 08. 2016 10.22
8

Pred dnevi je po spletu zaokrožil posnetek nadzorne kamere, nameščene v nekem kitajskem mestu. S posnetkov je razvidna neverjetna iznajdljivost tatu koles. Neznanemu moškemu je bilo očitno resnično všeč kolo, priklenjeno na drevo.

Kraje koles niso nobena posebnost, dnevno jih predvsem v večjih mestih tudi pri nas neznano kam izgine več deset. Tatovi koles se pri svojih ’umazanih poslih’ poslužujejo najrazličnejših zvijač, a nek moški, ki se je nedavno podal na svoj tatinski pohod po kitajskem mestu Changsha, je zaradi svoje izvirnosti in vztrajnosti postal prava medijska zvezda. Kolo, ki je bilo s ključavnico priklenjeno okoli drevesa, mu je bilo očitno tako zelo všeč, da se je namesto ključavnice lotil kar drevesa. Z ročno žago mu je naposled uspelo drevo podreti in tako ukrasti kolo, ki ga je naložil na svoj motor in se odpeljal. Sicer ni znano, ali so ga uspeli izslediti, se pa številni mediji sprašujejo, ali je šlo za resnično krajo ali pa zgolj za zbujanje pozornosti kot opozorilo o tovrstnih krajah; kljub vsemu pa ni bilo vredno na tak način uničevati okolice.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497