Moskisvet.com
La Toyi smo "odstranili" kak kilogram, ji očistili kožo in poskrbeli, da je tako zagorela, kot da bi bila na Maldivih vsaj mesec dni.

Zanimivo

Popolnoma spremenjena La Toya

K.Š.
19. 01. 2012 12.38
90

Naša pornodiva ima zelo rada spremembe, zato se je odločila, da bo shujšala, izboljšala videz kože in obenem poskrbela, da bo čim bolj zagorela.

La Toya je v fazi "sprememb".
La Toya je v fazi "sprememb". FOTO: osebni arhiv
La Toya nas je poklicala in nam povedala, da se pripravlja na "naše fotografiranje". Poudarila pa je, da bomo morali počakati še vsaj kak teden dni, saj je ravno v fazi "spreminjanja videza".

Ko smo jo povprašali, kaj to pomeni, nam je zaupala: "No, zdaj sem na dieti in sem shujšala že za tri kilograme ... Odločena pa sem, da jih bom še več. Poleg tega vsak teden redno hodim h kozmetičarki, ki skrbi za mojo kožo, in moram povedati, da je že prav lepa. Nič več mozoljčkov nimam. Ker so mi všeč zagorele ženske, pa tudi redno hodim v solarij! Morali bi me videti, kako temna sem že!"
Spet nam je obljubila, da nas bo obiskala in da bo pozirala za našega fotografa.

Ker smo precej neučakani, smo kar sami s pomočjo računalnika in nekaterih enostavnejših programov poskusili narediti en "predogled" tistega, kar nas čaka. Seveda naš izdelek ni profesionalen, daleč od tega ...
Malce smo se poigrali in si zamislili La Toyo čez kak mesec. Poglejte si rezultat! Prvo fotografijo je naredil fotograf Miro Majcen, fotografija "potem" pa je plod naše domišljije in osnovne računalniške manipulacije.

La Toyi smo "odstranili" kak kilogram, ji očistili kožo in poskrbeli, da je tako zagorela, kot da bi bila na Maldivih vsaj mesec dni.
La Toyi smo "odstranili" kak kilogram, ji očistili kožo in poskrbeli, da je tako zagorela, kot da bi bila na Maldivih vsaj mesec dni. FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (90)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479