Moskisvet.com
Zaljubljen par

Odnosi

To morate vedeti, da bi zmenek uspel!

A.K
14. 09. 2018 08.03
0

Vsak moški se vsaj enkrat v življenju spopade z zmenkom, ki ga lahko označi za čisto polomijo. Srečanje poteka v čudnem vzdušju, beseda nekako ne steče, ob koncu pa se poslovita z zavedanjem, da je bilo to tudi zadnjič. Da zmenek uspe, je potrebno žensko seveda vsaj malo poznati, kar v poplavi družbenih omrežjih sploh ni težko. Pripravili smo vam nekaj idej, s katerimi zagotovo ne boste zgrešili. Raziskovalni del pa prepuščamo vam.

Pomembno je, da si sproščen, da odsevaš samega sebe in se ne delaš nekaj, kar nisi. Pristnost je nekaj, kar ženske močno cenijo.
Pomembno je, da si sproščen, da odsevaš samega sebe in se ne delaš nekaj, kar nisi. Pristnost je nekaj, kar ženske močno cenijo. FOTO: Pixabay

Kdo pravi, da mora zmenek vedno potekati v lokalu in ob kozarcu priljubljene pijače? Vsak sodoben moški ve, da je takšnim zmenkom že zdavnaj odklenkalo, saj v ospredje prihajajo takšni, ki zagotavljajo izkušnjo. Če gre za prvi zmenek se najprej pozanimajte, kaj ima dekle ali ženska rada, kakšen je njen poklic, kaj so njeni hobiji, s kom se druži, kam zahaja. Ni potrebno biti detektiv, da se dokoplješ do takšnih informacij, saj ti v današnjem času družbena omrežja povejo čisto vse. Če jih nima ali ima profile zaklenjene, potem ti ostane dobra stara metoda, ki vključuje skupne znance, prijatelje in morda sodelavce. Slovenija je tako majhna, da vsak pozna nekoga, zato ni vrag, da ne najdeš vsaj bistvenih informacij, ki ti bodo pri zmenku v veliko pomoč.

Romantične duše

Vsak od nas ima v sebi vsaj malo romantične duše, nekatere ženske pa so že od malega obkrožene z vsem pravljičnim in so pravzaprav prave zasanjanke. To ne pomeni, da nimajo stika z resničnim svetom, jim pa je zelo všeč vse, kar spominja za zgodbe s srečnim koncem. Cvetoče parke, svečke vseh barv in oblik, frfotava in pastelna oblačila, ženske drobnarije in razvajanje s strani svojega dragega. V bistvu je takšen tip ženske zelo nekompliciran, saj je vse kar potrebuje majhna mera pozornosti. Takšno dekle bo navdušeno nad večernim ali nočnim sprehodom po mestnem parku, sladica v mirni, a simpatični slaščičarni, opazovanje lučk nad mestom, ko že vsi spijo, piknik v čolnu, pa seveda kakšna rožica vsake toliko.

Zmenek
Zmenek FOTO: Thinkstock

Športne ali adrenalinske navdušenke

Če si tudi sam aktiven in te poganja adrenalin in vse, kar je povezano z gibanjem, potem bosta s športno navdušenko hitro odkrila skupen jezik. Takšna dekleta ne marajo dnevnega lenarjenja, prenajdeanja s hitro hrano ali ždenja na domači zofi in igranja igric. Aktivne ženske obožujejo jutranje teke, nove športne podvige, zdravo in uravnoteženo prehrano in to pričakujejo tudi od svojega izbranca. Če jo boš povabil na tečaj potapljanja, boš sicer tvegal, a ji bo ideja zagotovo všeč. Zgrešil ne boš niti z vabilom na smučanje ali deskanje (pozimi) ali s kakšnim bolj adrenalinskim podvigom kot je padalstvo. Srednja in najbolj varna izbira je recimo SUP-anje na bližnjem jezeru in zdrav obrok, ki ji ga pripraviš sam.

Uspešne podjetnice

Glede na to, da uspešne podjetnice veliko delajo, se gotovo ne bodo branile krajšega miselnega odklopa stran od mestnega vrveža - idealni so krajši oddihi na morju ali v gorskem svetu, kjer ne manjka idiličnih koč s kaminom in jacuzijem. A to je že ideja za kasnejše zmenke, če se prvi seveda uspešno konča. Na prvi zmenek lahko poslovno žensko pelješ na kakšno gurmansko večerjo v sofisticirano ali butično restavracijo. Dobra izbira je tudi pokušina vin v kakšnem od vinorodnih krajev v Sloveniji. Seveda pa lahko zmenek prilagodiš glede na dejavnost, ki jo opravlja.

Jutranji pohod na bližnji hrib je za športno navdušenko odlična ideja.
Jutranji pohod na bližnji hrib je za športno navdušenko odlična ideja. FOTO: Pixabay

Modne navdušenke

Si spoznal dekle, ki je nenehno v koraku z modnimi trendi? Mimogrede iz rokava strese vsa najbolj zveneča imena modne industrije? Njeni stajlingi so skrbno izbrani in dopolnjeni z zanimivimi dodatki? Če tudi ti prisegaš na estetiko in modo, potem je takšna ženska zadetek v polno. Kako je boš razveselil, verjetno ni potrebno posebej poudarjati. Lahko jo povabiš v kakšen priznan nakupovalni center čez mejo ali jo prosiš, če ti pomaga dopolniti jesensko kolekcijo. Po maratonskem nakupovanju jo pelji v kakšen trendovski lokalček, kjer ji plačaj koktejl ali dva.

Avanturistke, ki obožujejo odkrivanje vsega novega

To so ženske, ki vedo, kaj pomeni hedonizem in uživanje v življenju. Odkrivanje novih krajev, raziskovanje mest, sledenje trendom in svetovljanskost. Takšno žensko boš najbolj navdušil, če jo boš povabil na izlet v kakšen bližnji kraj, morda na kosilo ob morje. Če bo prvi zmenek uspešen in jo boš želel še bolj očarati, pa se bo zagotovo razveselila letalske karte do kakšne evropske prestolnice. Včasih je v življenju pač treba tvegati, kajne?

Ob vseh navedenih tipih žensk z lahkoto rečemo, da nekatere združujejo več profilov. Sam najbolje veš, kakšno dekle si želiš povabiti na zmenek, zato ti polagamo na srce, da se drži starega dobre prakse - sledi svojemu srcu in poslušaj, kaj ti pravi intuicija. Pomembno je, da si sproščen, da odsevaš samega sebe in se ne delaš nekaj, kar nisi. Pristnost je nekaj, kar ženske močno cenijo. Pa srečno!

Par na zmenku - 1
Par na zmenku - 1 FOTO: Thinkstock

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470