Moskisvet.com
Človek leopard

Zanimivo

Pol človek pol mačka!

M.Č.
14. 08. 2013 15.26
15

Larry Da Leopard je tetovator, ki se je odločil, da bo svoje telo prekril s 1000 leopardjimi pikami. Prepričan je, da bo zaradi tega lahko videl ponoči in bo hiter kot leopard. Tako je ta človek-mačka pridobil svetovno pozornost, o njegovih nadnaravnih sposobnostih pa (za zdaj) še ni dokazov.

Larry Da Leopard je umetniško ime 40-letnega Lancea Brieschkea, ki svet, še bolj pa mimoidoče, straši s svojim nenavadnim videzom. Tetovator si je po vsem telesu vtetoviral leopardje pike, zaradi katerih naj bi se spremenil v pol človeka pol žival. Teksašan je v mestu Austin že dobro poznan, saj si je poleg videza omislil še pripadajoč način obnašanja in oblačenja. Kot da tetovirana telo in obraz nista dovolj, se Larry obleče zgolj v krzneno krpico, ki pokriva le njegove intimne dele in se obnaša kot divja mačka.

Lastnik studia za tetovažo si je začel leopardji vzorec tetovirati že pri 20. letih, ko se je želel s svojo umetnostjo, kot to sam poimenuje, upreti družbenim pričakovanjem. 5 let po tem se je odločil, da si bo tetoviral tudi obraz, v naslednjih letih so sledile še tetovaže na intimnih predelih, medtem ko trenutno načrtuje še tetovaže na vekah. Pravi, da se teh se ne bo lotil sam, saj bi bilo to nekoliko prezahtevno.

Kljub nenavadnemu videzu Larry živi normalno družinsko življenje.
Kljub nenavadnemu videzu Larry živi normalno družinsko življenje. FOTO: Facebook

Čeprav mu je videz povzročil številne preglavice, kot so recimo prepovedi vstopa v določene restavracije ali obtožbe, da je utelešenje samega vraga, ima ta leopardji človek popolnoma normalno življenje s svojo partnerico in 4-letnim sinom.

Zaradi svoje odločitve pa celo desetletje ni imel stikov s svojimi starši, ki so na koncu le sprejeli njegov videz. »Starši so potrebovali 10 let, da so se sprijaznili z mojo odločitvijo, vendar imamo danes lep odnos. Zakaj ne bi, ko pa vidijo, da mi nič ne manjka,« je povedal Larry.

Po 20. letih je še vedno prepričan, da mu tetovaže dajejo posebne moči in jih niti malo ne obžaluje. »Ponosen sem na svoje tetovaže, saj je le malo ljudi, ki je videti kot jaz. Ko se zjutraj pogledam v ogledalo, mi je všeč kaj vidim,« je povedal za medije.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479