Moskisvet.com
Gola Gaga

Zanimivo

Pevka popolnoma brez zadržkov

M.Č.
10. 09. 2013 12.45
1

Lady Gaga se je v javnosti že večkrat pojavila delno in tudi popolnoma gola. In če je običajno z goloto izražala umetnost in skušala javnost šokirati, je tokrat šla korak dlje. Za revijo V Magazine se je slikala do pasu gola, fotografije pa so sprožile vprašanje, ali gre za umetnost ali je prestopila meje in postala vulgarna.

Pojavili so se številni, ki menijo, da so fotografije, ki so jih posneli za revijo V, najbolj erotične, kar jih je pevka delila z javnostjo, spet drugi pravijo, da so preveč vulgarne in bolj pritičejo starletam, ki se želijo z goloto uveljaviti v medijih. Poleg tega pevki očitajo nekaj, kar ji do zdaj še nikoli niso mogli, in sicer, da ni originalna. Ena od fotografij naj bi bila namreč kopija naslovnice zadnjega Rihanninega albuma.

Iz odzivov javnosti na pevkino goloto pa je mogoče sklepati, da ji je spet uspelo to, kar počne najbolje. Šokirala je javnost in sprožila burne odzive.

Gola Gaga
Gola Gaga FOTO: Twitter

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479