Moskisvet.com
Paul McCartney

Zabava

Paul McCartney dokončno ovrgel govorice

U.K.
07. 09. 2018 13.10
0

Paul McCartney je spregovoril o odnosu med Johnom Lennonom in Yoko Ono. In enkrat za vselej ovrgel govorice, ki krožijo okoli benda že vse od razpada Beatlesov. 

Vse od razapda ene najuspešnejših skupin vseh časov na plan prihajajo govorice, da je Yoko kriva za razpad Beatlesov. Iz nje so se norčevali v humorističnih serijah, na odrih, ime Yoko pa je postalo tako rekoč simbol za stvari/osebe, ki so uničile neko razmerje. 

Sir Paul McCartney z odlikovanjem
Sir Paul McCartney z odlikovanjem FOTO: AP

V bran
Paul (76) pa je pred kratkim stopil japonski umetnici v bran. “Yoko ni bila kriva, da je John odšel iz skupine. To odločitev je sprejel sam. S skupino je dosegel nek nivo in je želel nekaj drugega. Vsi smo se počutili tako.” Paul je o vsem skupaj spregovoril v šovu Howarda Sterna, kjer je predstavljal prihajajoči album. Dejal je sicer, da se jim je zdela Yoko malce vsiljiva, ampak, da so jo spoštovali. dodal je tudi, da so vsi dosegli nek mejnik in da so vsi vedeli, da je čas da gredo narazen. “John je prišel na sestanek s skupino in preprosto dejal, da zapušča skupino. In če pogledam nazaj, vsi smo čutili isto. Da je pač čas.” 

Yoko Ono in John Lennon
Yoko Ono in John Lennon FOTO: AP

Vsiljiva Yoko
Paul je dejal, da preostalim članom samo ni bilo všeč, da je bila Yoko z njimi na snemanjih. A je tudi dejal, da so videli kako zaljubljen je John in, da jih vse skupaj ni preveč motilo.

Yoko Ono
Yoko Ono FOTO: AP


Paul se je sicer v zadnjih mesecih precej razgovoril o svojem življenju. Tudi o drogah in alkoholu, ki sta bila nekaj časa sestavni del njegovega življenja. In tudi življenja preostalih članov. Tako je povedal, da je nekoč tekom halucinacij videl boga. “Bilo je orjaško. Orjaški zid in nisem mogel videti do vrha. Vedel sem, da sem videl neko višje bitje,” je o izkušnji povedal Paul. “Včasih sem bil precej bolj nor kot sem sedaj. Imam osem vnukov in tako nimam več časa biti nor. In kako bi izgledalo, če bi dedek sedel v naslonjaču z orjaškim džointom v ustih in steklenico tekile v roki?”   

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479