Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Ojej, kako mu je pa to uspelo?

S.R.
18. 07. 2012 14.54
9

Še ena nenavadna nesreča, za katero pravzaprav ni nič kaj dosti jasno, kako in zakaj se je pripetila. A več kot očitno je, da gre za nesrečo, ki bi se je hudo sramoval prav vsak. Neki Kitajec se je namreč iz neznanega razloga uspel z roko zatakniti v straniščno školjko. Na žalost se sam ni mogel rešiti, temveč so mu iz zagate morali pomagati gasilci.

To pa sploh ni prvi primer tovrstne nesreče na Kitajskem, saj se je podoben incident v tej veliki državi zgodil že lani, in tudi takrat so morali posredovati gasilci. Kaj natančno je neznani Kitajec z roko počel v straniščni školjki oziroma bolje rečeno straniščni luknji, ne ve nihče, a najverjetneje je v njej kaj izgubil. Sodeč po raziskavah, ki pravijo, da kar petina telefonov pristane v školjki, ni nemogoče, da je tudi Kitajec na spodnjem posnetku izgubil telefon.
Kakor koli že, nesrečniku se samemu ni uspelo rešiti iz precej umazane situacije, ki je bila najverjetneje prav toliko sramotna kot ogabna. Na pomoč so mu morali prihiteti gasilci, ki so njegovo roko osvobodili šele s pomočjo dleta v velikosti metle. Kot se zaradi vsesplošne razširjenosti pametnih telefonov z odličnimi kamerami rado zgodi, pa so tudi kitajskega nesrečnika med reševanjem posneli, video pa je kmalu končal na spletu. Posnetek precej neprijetno dišeče nesreče si lahko ogledate spodaj. V prihodnje boste zagotovo bolj pazili, da vam kakšna zadeva ne pade v školjko.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376