Moskisvet.com
bordel

Zanimivo

Objavili videoposnetek tečaja za prostitutke!

M.Č.
04. 11. 2013 08.13
1

Na spletu se je pojavil videoposnetek iz Kitajske, na katerem se dekleta učijo, kako s pomočjo družbenih omrežij pridobiti in ohraniti čim več strank in posledično več zaslužiti. Objava je dvignila veliko prahu, saj naj bi šlo za tečaj za prostitutke.

Zahia Dehar - 2
Zahia Dehar - 2 FOTO: Profimedia

V videoposnetku, ki se je nedavno pojavil na spletu, voditeljica tečaja več mladim dekletom razlaga o prednostih družbenih omrežij za pridobivanje strank. Mladenke naj bi se med tečajem naučile, kako pridobiti bogate stranke in zaslužiti več denarja. "Vse želite imeti več strank in več denarja, mar ne? Naučila vas bom, kako s pomočjo družbenih omrežij povečati bazo strank," v videoposnetku razlaga predavateljica.

V dvominutnem videu se več deklet uči, kako razločevati med bogatimi strankami in 'zgubami' in kako družbena omrežja uporabiti v trženjske namene. Predavateljica približno desetim sodelujočim razloži tudi, kako objavljati fotografije in kako naj se naličijo, da dobijo večji odziv.

Videoposnetek naj bi ena od sodelujočih posnela s telefonom, tečaj pa naj bi se odvijal že februarja letos. Ker je prostitucija na Kitajskem prepovedana, je objava dvignila veliko prahu, avtentičnost posnetka pa še ni bila potrjena.

Videoposnetek si lahko ogledate tukaj.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400