Moskisvet.com
Milking - 1

Zanimivo

Kaj tako butastega pa še ne!

J.P.
26. 11. 2012 13.15
6

V Veliki Britaniji se je med mladimi prebivalci pojavila nova nenavadna dejavnost. Imenuje se 'milking' in velja za nekakšno novejšo različico slavnega 'plankinga'.

Milking - 3
Milking - 3 FOTO: YouTube

'Milking' se je med prvimi pojavil pri študentih v vzhodni Britaniji, natančneje v mestu Newcastle. Skupina študentov je na družbenem omrežju Facebook objavila nenavadne fotografije, ki kažejo, kako se na javnih mestih  polivajo z mlekom. Ideja se je pojavila v študentskem domu, kjer je skupina mladeničev prišla do zanimive ideje. Tako se je rodil 'milking', ki je že obnorel različne dele države in je zgolj vprašanje časa, kdaj se bo pojavil še kje drugje po svetu. Odzivi na to novo dejavnost med mladimi so v javnosti mešani. Tako se nekaterim zdi zelo zabavna in vizualno privlačna oblike zabave, nekateri pa jo smatrajo kot neodraslo obnašanje mladine. 'Milking' naj bi po prvih podatkih povzročil povečano prodajo mleka, vendar z zlivanjem kaže na neprimeren odnos do hrane. Najnovejša poročila pravijo, da se je 'milking' že pojavil v Edinburhu, Nottighamu in Cirencestru. V prihodnjih tednih bomo tako videli, ali je 'milking' nova muha enodnevnica ali bo postala prava uspešnica, kot je to uspelo 'plankingu'.

Milking - 1
Milking - 1 FOTO: YouTube
Milking - 4
Milking - 4 FOTO: YouTube

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417