Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

VIDEO: Poglejte jih, 'norce'

S.R.
13. 02. 2012 07.26
1

Gromozanski singapurski igralniško-hotelski kompleks Marina Bay Sands ima poleg več kot 2.500 sob, kazina, trgovin, dvoran še eno prav posebno znamenitost: tam namreč najdemo najvišje ležeči zunanji bazen na svetu, ki pa ga nekateri ne uporabljajo samo za plavanje.

Kar 147 metrov dolg zunanji bazen se nahaja na na vrhu kompleksa, 191 metrov nad tlemi. Celoten kompleks je sicer sestavljen iz treh stolpov, ki ji povezuje ogromna streha s površino enega hektarja, na njen pa poleg sob in restavracij najdemo udi omenjeni bazen. Slednji je brez dvoma ena najbolj priljubljenih turističnih atrakcij na vsem svetu, obožujejo pa ga seveda tudi fotografi. Čeprav bi bili nekateri zadovoljni že s tem, da bi lahko enkrat v življenju zaplavali v njem, pa nekaterim to ni dovolj. Na prvi dan novega leta 2012 se je sedem profesionalnih BASE skakalcev tako odpravilo na najbolj noro pustolovščino v življenju. Skozi rob bazena so skakali Marta Empinotti, James Pouchert, Amanda Vicharelli, Anne Helliwell, Tim Mattson, Brendon Cork in Jeb Corliss.
Že sama lokacija za skoke je neverjetna, vse skupaj pa še polepša neverjetna in na trenutke kar malce nezemeljska arhitektura v Singapurju, ter gostje, ki iz prečudovitega bazena vse skupaj le nejeverno opazujejo. Oglejte si videoposnetek skokov z najvišjega bazena na svetu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470