Moskisvet.com
Ezequiel Schelotto

Zanimivo

Nogometaš pretepel bivše dekle

N.J.
18. 12. 2012 14.34
4

Nogometaš nogometnega kluba Atalanta iz Bergama je zašel v hude težave. Po nedeljski tekmi naj bi se namreč zapletel v prepir z bivšim dekletom, ki pa se je končal s pretepom.

Ezequiel Schelotto
Ezequiel Schelotto FOTO:

Ezequiel Schelotto, nogometaš italijanskega kluba Atalanta, si je po tekmi proti Juventusu privoščil večer v enem od milanskih lokalov z nekdanjim dekletom. Z dekletom naj bi tistega večera poskušala zgladiti spore, a je situacija obema ušla izpod nadzora. Kot poroča italijanska spletna stran Repubblica, naj bi med dvema najprej izbruhnil večji prepir, v katerem je Ezequiel pretepel dekle.

V prepir naj bi se nato vmešala policija. Dekle je trdilo, da jo je nogometaš oklofutal, odpeljali pa so jo tudi v bolnišnico, kjer naj bi ostala štiri dni. Kako se bo vse skupaj končalo za nogometaša, ni znano, je pa znano, da nobeden od njiju ni vložil pritožbe ali dogodka prijavil na policiji. Ezequiel sicer trdi, da je vse skupaj laž in da bivšega dekleta ni udaril, da ga pa je šokiralo, ko so ga policisti prosili, naj pokaže osebni dokument, ker naj bi bil znana oseba, prepir pa njegova osebna zadeva.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414