Moskisvet.com
Gola Courtney Stodden - 2

Erotika

Njeni vsadki so tako veliki, da je vsa vijolična!

M.Č.
13. 09. 2013 14.18
8

Courtney Stodden se rada pohvali s svojimi velikimi aduti in to je vztrajno počela tudi med bivanjem v resničnostnem šovu Big Brother slavnih. 19-letnica je bila morda prepričana, da se bo tako prikradla v domišljijo moških gledalcev, vendar je bil učinek njenega razkazovanja nekoliko drugačen. Na Twitterju se je namreč namesto debate o tem, kako vroča je, vnela debata o tem, zakaj so njene prsi vijolične barve.

Courtney Stodden, ki je najbolj zaslovela, ko se je pri le 16. letih poročila s takrat 51-letnim igralcem Dougom Hutchisonom, trdi, da je šla prvič pod nož junija letos, ko si je dala svoje naravne prsi košarice C povečati na dvojno D. Vsekakor njena postava pritegne veliko pogledov, vendar pri marsikaterem sproži vprašanje, zakaj so njene prsi vijoličaste barve.

Po burni debati na Twitterju se je za enega angleških časnikov oglasila plastična kirurginja Angelica Kavouni. »Vsadki so očitno vstavljeni nad prsno mišico in videti je, da so pretežki in jih koža ne more podpirati. Nenavadna barva na njenih prsih ni tako neobičajna v teh primerih in je posledica ovirane prekrvavitve,« je povedala strokovnjakinja.

Mlada starleta je skušala neobičajno barvo, ki še bolj očitno poudarja dejstvo, da njena postava ni naravna, prikriti s pudrom, vendar neuspešno.

Gola Courtney Stodden - 1
Gola Courtney Stodden - 1 FOTO: Profimedia
Gola Courtney Stodden - 3
Gola Courtney Stodden - 3 FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479