Moskisvet.com
penis

Zanimivo

Seksa, čeprav nima penisa

S.C.
19. 03. 2013 08.20
14

39-letni Britanec se je rodil z redko gensko motnjo, ki prizadene enega na 20 milijonov moških, in sicer kljub temu, da ima normalne testise, nima glavnega spolnega organa – penisa. Čeprav je zaradi tega veliko pretrpel, pa se lahko za razliko od marsikaterega zdravega predstavnika moškega spola pohvali, da je v posteljo ' spravil' že več kot 100 žensk. Da, tudi oralni seks je seks!

Ko se je Andrew Wardle rodil, so zdravniki ugotovili, da nima penisa, zaradi česar se mu je takrat 17-letna mati odpovedala in ga dala v posvojitev. Na srečo so bili krušni starši nadvse ljubeči in mu nudili vse, da bi bilo njegovo odraščanje kljub redki genski motnji kar se da normalno. In je tudi bilo, če izvzamemo številne operacije, ki jih je nesrečnik kot otrok moral prestati, da bi s pomočjo cevčice lahko uriniral. Ker je bil veliko po bolnišnicah, je bil deležen tudi zbadanja vrstnikov, a se je trudil početi stvari kot vsi drugi in se ne obremenjevati s svojo hibo.

penis
penis FOTO: iStockphoto

Problem je nastal, ko je dopolnil 17 let in so mu začeli nagajati hormoni. A se ni vdal v usodo, kot natakar je s svojo simpatičnostjo, privlačnim videzom in spretnim jezikom osvojil srca številnih deklet, ki so se ena za drugo kaj kmalu znašle v njegovi postelji. Nekaterim je povedal za svojo 'težavico', drugim ne, a se je tako ali drugače potrudil, da so bile v večini zadovoljene, če ne drugače pa s prstki in jezikom. Seveda pa se je tudi kar nekajkrat zgodilo, da je doživel negativen odziv, neko dekle je baje naredilo cel 'vik in krik' ter mu prisolilo zaušnico. Zaradi ranjene samozavesti in depresije je tako zapadel v začaran krog alkohola in prepovedanih drog, v nekem trenutku je edino rešitev videl v samomoru. A ga je na srečo iz 'dna' rešila njegova 45-letna sestra Michelle; ta ga je odpeljala k zdravniku – do zdaj si sam ni upal – in nenadoma je njegovo življenje dobilo smisel. Kirurgija je namreč v vseh teh letih tako napredovala, da je Andrew dobil priložnost, da mu kirurško namestijo popolnoma nov penis, ki bo funkcioniral tako, kot če bi se z njim rodil. Po vseh preiskavah so strokovnjaki iz Londona ugotovili, da je primeren kandidat za operativni poseg, ki traja kar 12 ur, in tako se bo kmalu lahko pohvalil s čisto pravim moškim bogastvom. “Prvič po dolgih letih vidim svetlo točko v svoji prihodnosti,“ je povedal za britanski tabloid The Sun, dodal pa je tudi, da namerava o svoji izkušnji napisati knjigo, ki bo morda v pomoč sotrpinom ter v poduk nevednežem. A čeprav je v življenju zaradi prirojene napake veliko pretrpel, mu lahko zavida marsikateri moški; v posteljo je namreč spravil več kot 100 predstavnic nežnejšega spola.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376