Moskisvet.com
Arnold na Twitterju

Zanimivo

Neverjetno, kaj je Schwarzenegger objavil na Twitterju!

M.Č.
10. 09. 2013 11.15
9

Arnold Schwarzenegger se je spustil v nekoliko neobičajen dvoboj, in sicer s profesionalnim boksarjem Wladimirjem Klitschkojem. Na Twitterju sta možakarja priredila izmenjavo fotografij, na katerih posnemata drug drugega.

V tekmi na Twitterju sta Arnold Schwarzenegger in Vladimir Kličko izmenjala fotografije, na katerih sta se pomerila v velikosti mišic. Mišičnjak in nekdanji boksar Vladimir je prvi objavil fotografijo sebe, kako posnema Arnolda v drži, kot je ta na plakatu za njim. Ukrajinec je z nasmehom na obrazu in z zategnjenimi mišicami igralcu in nekdanjemu politiku izkazal svojevrstno spoštovanje. Arnoldu je pozornost očitno godila in vrnil mu je milo za drago. 66-letnik je v odgovor na Twitterju objavil fotografijo sebe, kako pozira pred plakatom Ukrajinca in ga prav tako posnema.

Arnold je že dolga leta Ukrajinčev junak, saj je ob fotografiji zapisal: »Dohiteti te poskušam že od svojega 12. leta!«. Posnemal ga je v športu, trenutno pa se trudi prebiti v igralske vode.

Videti je, da je tudi Schwarzenegger oboževalce Ukrajinca, saj je poleg fotografije, ki mu jo je 'vrnil' zapisal tudi laskav komentar. »Odličen posnetek! Fantastično je videti enega mojih najljubših šampionov, kako me posnema,« je zapisal na Twitterju.

Vladimirjem Kličko
Vladimirjem Kličko FOTO: Twitter
Arnold na Twitterju
Arnold na Twitterju FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470