Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Zvezdnik ima kar pet bradavičk!?

N.J.
19. 12. 2012 12.01
1

Bradley Cooper je gledalcem v pogovorni oddaji Ellen DeGeneris dobesedno zaprl usta, ko jim je v živo pokazal ne le prvo in drugo, temveč tudi tretjo, četrto in peto bradavičko!

Nedavno je zvezdnik filma The Hangover Bradley Cooper nastopil v pogovorni oddaji Ellen DeGeneris, kjer je razkril svojo ne prav estetsko skrivnost. Kar naenkrat se je ponudil, da bo slekel majico, pri tem pa gledalce opozoril, da ima "ogabno" skrivnost. 37-letnik tako ni le razkril, da ima tretjo bradavičko, ki pravzaprav sploh ni tako redek pojav, temveč da ima še eno na roki in eno na nogi.

"Naj slečem svojo majico?" je Cooper najprej vprašal Ellen. "Saj si me že prej to vprašala, pa nisem hotel pokazati preveč ... Pokazal ti bom zakaj. Imam namreč tretjo bradavičko – ali ni to čudno? Pravzaprav ogabno," je še dodal in nadaljeval: "To še ni vse. Imam tudi četrto bradavičko, kar je bolno, in peto na nogi."

Kakor koli že, na koncu se je izkazalo, da je bila vse skupaj le šala.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376