Moskisvet.com
Ne boste verjeli, kaj prodaja na spletni dražbi - 2

Zanimivo

Ne boste verjeli, kaj prodaja na spletni dražbi

U.K.
07. 11. 2012 10.08
0

Na spletnih dražbah lahko najdemo precej bizarne predmete, a "predmet" Japonca je že prav neverjeten.

Neki Japonec prodaja kar celoten planet Zemljo. Dražba se je začela s komaj 0,86 dolarja (0,67 evra), zdaj pa je že na 123.000.000 dolarjev (približno 97 milijonov evrov).

Ne boste verjeli, kaj prodaja na spletni dražbi - 2
Ne boste verjeli, kaj prodaja na spletni dražbi - 2 FOTO: Reuters

Očitno pa prodajalcu vsa stvar ni nič kaj smešna, saj je dejal, da mu je dal idejo v sanjah kar sam Bog. Potencialne kupce svari, da planeta ne bodo mogli vrniti, če se odločijo za nakup. Pravi tudi, da bo, če bo preveč lažnih ponudb, prodajo razveljavil in začel znova pri 0,67 evra. In to je moral enkrat že storiti.

Preberite si nekaj vprašanj, ki so jih postavili "kupci" na Yahoo Auctions, in prodajalčevih odgovorov:

"Vprašanje: Obožujem cigare. Ali je mogoče, da bi kupil samo Kubo?
Odgovor: Hvala za vprašanje! Po končnem nakupu obstaja možnost, da se Havana prestavi na Saitamo na Japonskem.

V: Ali je mogoče predmet poslati z Altairom?
O: Hvala za vprašanje! Trajalo bi 17 svetlobnih let (svetlobno leto je mera za razdaljo, ne čas o. p.), da bi banka lahko dokončala transakcijo, tako da pozabite na pošiljanje.

V: Zanima me, zakaj ni fotografije predmeta s hrbtne strani. Ali obstajajo države, ki nesmiselno zapravljajo naravne vire in povzročajo vojne?
O: Hvala za vprašanje! To počne veliko držav. Bog je zato precej vznemirjen. Po uspešni prodaji se bom pogovoril z nekom, da te države uniči.″

Pred dvema letoma je neka Španka trdila, da je lastnica Sonca, in je od preostalega sveta zahtevala, da ji plača davek, kar pa ji seveda ni uspelo. "Glavno vprašanje" v tem trenutku pa je, ali se Zemljo sploh splača kupiti glede na politično in gospodarsko stanje. Poleg tega pa ji (po mnenju nekaterih) bližnji konec napovedujejo Maji.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414