Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Ne boste verjeli, kaj počnejo ta dekleta!

S.R.
09. 04. 2012 08.52
9

Čeprav so glavne težave najstnic običajno odganjanje težavnih moških in podobne reči, pa obstajajo tudi takšne, ki preganjajo precej hujše stvari. Brynne, Tess in Savannah iz Arizone se namreč vsakodnevno spopadajo kar s hudičem.

Kadar ne vadijo karateja, petja ali pa nakupujejo, mlade najstnice izganjajo demone iz ljudi, ki so jih obsedle zle sile. Same o sebi pravijo, da so le običajna dekleta, ki ''za Boga počnejo nekaj neobičajnega''. 17-letna Brynne pove, da po eni seansi z njimi vsi prisotni nimajo več dvomov o tem, da zle sle zares obstajajo.

Rdečelasa Brynne se sicer šola kar doma, redno pa se pojavlja tudi na lepotnih tekmovanjih. Velja za ''mišico'' skupine. 20-letna Savannah je po drugi strani bolj sočutna, medtem ko je 17-letna Tess nekakšen posrednik, saj pri njihovih seansah igra vlogi ''dobrega in slabega policaja''.
Dekleta pravijo, da se okoli nas odvija prava vojna, saj nas Satan sovraži, zato nimajo druge izbire, kot da se borijo nazaj. Izganjanje hudiča je pri Brynne doma sicer nekakšne družinska tradicija. Njen oče, častiti Bob Larson, naj bi v 30. letih namreč izvedel že preko 10.000 izganjanj demonov. Mnogi izmed njegovih obredov so postali tudi prave uspešnice na portalu YouTube. Larson verjame, da je kar 50 odstotkov populacije tako ali drugače obsedenih z demoni, trojica deklet pa se proti njim bori s križi, Svetim pismom in blagoslovljeno vodo. Larson dekleta vsak teden več ur poučuje o izganjanju različnih demonov, dekleta pa so že uspešno ozdravila na ducate ljudi.

Tess je kljub svoji mladosti že prava strokovnjakinja v odkrivanju obsedenih ljudi. Eden izmed najbolj očitnih znakov, ki ga dobro pokažejo tudi filmi, so oči, saj se zenice hudo razširijo, tako da lahko dobesedno ''vidimo zlo''. Tess naj bi svoje prvo izganjanje izvedla na svoji 15-letni prijateljici, ki se je neprestano pritoževala nad glavoboli brez vzroka (očiten simptom obsedenosti).
''Božji vod'', kot dekleta tudi imenujejo, dobiva ponudbe za nastope v resničnostih šovih, najdejo pa se tudi taki, ki njihovo početje kritizirajo. Eden izmed bolj izkušenih borcev z demoni Edward Beck tako pravi, da so dekleta ''premalo kvalificirana in nepripravljena'' na izganjanja. Po njegovem mnenju so tako njihova izganjanja nevarna tako za žrtve kot tudi za njih same. Sicer seanse z dekleti in občasno tudi častitim Larsonom niso zastonj, poleg tega pa ena sama seansa skoraj nikoli ne zadostuje.
Izganjanje demonov tako ni zastonj, a najdejo se tudi taki, ki za takšne in drugačne obsedenosti ponujajo bolj preprosto rešitev – ateizem. Jim Underdown, eden izmed večjih skeptikov, pravi, da ''demoni napadejo (posledično pa jih je treba tudi izganjati) samo tiste, ki verjamejo, da je to mogoče, medtem ko se ateistom to pač ne dogaja''.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400