Moskisvet.com
Ritka

Zanimivo

Uf, Slovence najbolj prepriča njena ritka!

Aleš Majerič
29. 07. 2013 13.04
7

Kdo pravi, da smo moški izključno površinska bitja, ki svoje družice izbiramo zgolj na podlagi velikih prsi. Naša anketa je pokazala, da cenimo še vse kaj drugega.

Ritka
Ritka FOTO:
V tokratni anketi smo vas spraševali, kaj vas na ženski najbolj prepriča. Na voljo je bilo 12 odgovorov, ki so vsebovali tako fizične atribute, kakor tudi osebnostne lastnosti in poslovne zmožnosti. Prejeli smo 19.000 odgovorov, ki razkrivajo, da Slovenci nismo le površinsko naravnani, pač pa cenimo tudi karakterne lastnosti.

Najprej zadnjica ...

Da ženske najbolj prepričajo z zadnjico, je prepričanih 25 % moških, druga najbolj prepričljiva ženska aduta pa sta nasmešek in prsi. Sledita zapeljivi pogled, iskrenost in stanje na bančnem računu. Nekoliko drugačnega mnenja so ženske, ki pri svojih sovrstnicah v prvi vrsti cenijo nasmešek, iskrenost, pogled, smisel za humor, sledijo pa zadnjica, oprsje in stanje na bančnem računu. Kot kaže, nobeden od spolov ni povsem imun na krizne čase in da so ženske vsaj na papirju nekoliko bolj poduhovljene, kot njihovi moški kolegi.

Za vse pripadnice nežnejšega spola, ki želijo ugajati pa drobcen nasvet, da boste včasih s prikupnim nasmeškom in iskrenostjo dosegle več kot s pretirano goloto in prekomernim ličenjem.

Nasmeh
Nasmeh FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492