Moskisvet.com
Ženska gleda penis

Zanimivo

Če imate majhnega, lahko tekmujete tudi vi!

S.C.
09. 06. 2013 08.29
0

’Treba je biti zadovoljen z majhnim’ je dobro znan rek, ki so ga dobesedno vzeli tudi lastniki King’s Country Bara v Booklynu in v čast skromno obdarjenim predstavnikom moškega spola priredili tekmovanje, kjer izbirajo najmanjši penis.

Ženska gleda penis
Ženska gleda penis FOTO: iStockphoto

Dandanes se sploh nihče več ne čudi še tako nenavadnim in celo bizarnim lepotnim izborom in tekmovanjem, ki v večini služijo zabavi, a včasih se je resnično za vprašati, zakaj neki bi se kdo prijavil na tekmovanje, katerega zmagovalni naziv večini zagotovo ne bi bil ponos. A pomembno je, da se vsak posameznik ne glede na svoje lastnosti in dimenzije v svoji koži dobro počuti in očitno tudi, da je v središču pozornosti, tako ali drugače.

Tekmovanje, kjer izbirajo najmanjši penis, pravzaprav ni nobena nova pogruntavščina, več let zapored ste si ga namreč lahko ogledali v oddaji Howarda Sterna, v kratkem pa bo prav takšen izbor potekal tudi v Brooklynu, in sicer v King’s Country Baru, katerega lastniki so si koncept zamislili že pred petimi leti. Z namenom, da dokažejo, da se najboljše in najdragocenejše stvari skrivajo v majhnih ’embalažah’, se bodo tako 20. julija med seboj ponovno pomerili moški, do katerih narava tam spodaj ni bila ravno radodarna. Pogoj za udeležbo je starost nad 21 let, prisotnost na tekmovanju (slike in posnetki ne bodo zadostovali) ter seveda majhen penis. Žirija bo izbrala zmagovalca, ki bo prejel krono in sicer skromno denarno nagrado, ki jo lahko podari v dobrodelne namene.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497