Moskisvet.com
NLP - 2

Zanimivo

Na nebu zagledali NLP, nato pa ...

N.J.
24. 02. 2015 10.01
24

Na skrajnem jugozahodu Anglije, v pokrajini Cornwall, je v prebivalstvu precejšnje razburjenje povzročil neznani leteči predmet, ki so ga zagledali na nebu nad obalo. Na pomoč so poklicali celo tamkajšnjo skupino, ki preučuje neznane leteče predmete.

NLP - 2
NLP - 2 FOTO:
Na področju Cornwalla naj bi pogosto opažali neznane leteče predmete in bili priče paranormalnim dogodkom.
NLP - 1
NLP - 1 FOTO:

Tudi tokrat so bili prepričani, da so nad obalo zagledali predmet nezemljanov – številni so ga fotografirali, a kmalu se je izkazalo, da na nebu ni bilo prav nič izjemnega.

Popolnoma razumna razlaga

Nekaj ur kasneje je skrivnost razkril Van Johnive, ki je preko elektronske pošte obvestil, da mu je žal, da je sprožil takšen alarm, na fotografiji pa je bil le njegov dron v obliki galeba. »Potrjujem, da je 'NLP' na fotografiji letalo v obliki galeba s kamero. Fotografije so nastale pred in med letom, preden sem ga zdrobil, ko sem z njim trčil v klif. Prosim, oprostite za nastalo zmedo. Hvala,« je zapisal v sporočilu, navajajo britanski mediji.
 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376